Přejít na obsah

Maxidot

Jama

Doporučené příspěvky

Zdravím, je tady toho hodně, vím, ale sesumírovat to k mojí potřebě je to trochu horší. Mám OI fac. 1.6i, 75kw, centrál s dálkou bez vystřelováku, 4x okno v el., 4x air bag, výhřev křesel, tempomat, konfortaka 2.5 gen. AH. Sehnal jsem benzinové budíky ( za o,- Kč ) s maxidotem. Otáčkoměr a rychloměr mají stejné hodnoty. Co bude a nebude fungovat. Co jsem vyčetl, tak nebude ukazovat jen autíčko s dveřmi, stejně mi neukazuje kontrolka otevření dveří i když tam je, a bzučák na světla, ostatní by mělo vše fachat. Nic by se nemuselo předělávat, pinovat. Jen nakódovat a přispúsobyt. Je to tak? Dále jsem se dočetl, že umí někdo udělat převodník z 2.5 na 3 gen., že bude fungovat autíčko s dveřmi a bzučák světel. Má ho někdo, co stojí? Díky za rady a odpovědi.

Odkaz ke komentáři

Vašo, děkuji za odpověď, už jsem je namontoval, ale začali blbě ukazovat hodiny. Před přehrátímj v poho, ale po přehrátí ukazují blbě a navic se tam rozvítila anténka. Jde to nějak upravit, poř. kde. Děkuji.

Zdravím, je tady toho hodně, vím, ale sesumírovat to k mojí potřebě je to trochu horší. Mám OI fac. 1.6i, 75kw, centrál s dálkou bez vystřelováku, 4x okno v el., 4x air bag, výhřev křesel, tempomat, konfortaka 2.5 gen. AH. Sehnal jsem benzinové budíky ( za o,- Kč ) s maxidotem. Otáčkoměr a rychloměr mají stejné hodnoty. Co bude a nebude fungovat. Co jsem vyčetl, tak nebude ukazovat jen autíčko s dveřmi, stejně mi neukazuje kontrolka otevření dveří i když tam je, a bzučák na světla, ostatní by mělo vše fachat. Nic by se nemuselo předělávat, pinovat. Jen nakódovat a přispúsobyt. Je to tak? Dále jsem se dočetl, že umí někdo udělat převodník z 2.5 na 3 gen., že bude fungovat autíčko s dveřmi a bzučák světel. Má ho někdo, co stojí? Díky za rady a odpovědi.

Odkaz ke komentáři

Já nic, ale kolega. Vzal moje staré budíky a staro nové maxidoty. Vzal to na stůl k počítači, kde vyčetl všechny data ze starých budíku a ty potom vložil do maxidotu a ty data z maxidotu vložil do původních budíků. Nikdy s tím nebyly žádné problémy, asi proto, že dělal naftové, já mám benzinové. Vše fungovalo, jen hodiny ukazovaly nesmysly, jako kdyby byl rozbitej displej. Pak vše přehrál na původní stav. Na večer jsem byl u jiného kolegy a ten to udělal na autě a bylo hotovo. Jen s imo byl problém, maxidot to nechtěl nějak přehrát, tak to dělal ručně, přepisoval data v počítači a pak je nahrál do maxidotu, ale už to běhá, jen autíčko není. Ale bude, už chybí jem mozek LP dveří, jinak mám všchno i konfortku.

co jsi přehrával?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...