Přejít na obsah

Zelená octule

Doporučené příspěvky

typuju to takhle: tlumiče na předku nešly z těhlic, na pravé straně nešel tlumič kvůli dlouhé poloose z těhlice vůbec, tak se musel sundávat spodní čep a tomu se taky moc nechtělo :D

trefil jsem to ?

vzadu by problém neměl být, tam to je 3 šrouby na jedné straně když nepočítám sundání kola

Odkaz ke komentáři

Jo vcera uz jsem z toho byl totalne ko, ale ke konci uz to bylo lepsi. Ale vse jsem neudelal jen ja velke diky patri Adolfikovi !!

Jinak jak napsal jarda. Zavit na poloose nasledne matka na cepu rizeni (musel jsem rozrezat) a jako perlicka horni ulozeni se ozvejkal 7-ka imbus , v te nasranosti jsem tam narval torx a slo to.jak po masle. Jsem rad , ze to je hotove ;-)

Odkaz ke komentáři

hlavní je si poradit ;) já když dělal poprvé podvozek tak to bylo po generálce přední nápravy, tak mě držela jen ta těhlice, vrchy naštěstí šly povolit.

je to krása jak řízneš zatáčku a auto ztvrdne jak cyp že? já vzal dneska asi v 80 nájez na rychlostku a týpek co mi tam chtěl vjet brzdil i očima a čuměl jak jsem to tam střelil pod plným :D

plus když přidát puky z TT do ramen tak to bude ještě jistější v zatáčkách

Odkaz ke komentáři

:D auto je krásně tuhý akorát jsem ted odvezl auto k známému musí ven poloosa a udělat se pořádně ten vnější závit je v prdeli a dotáhnout mu nešla matka :( prý do zítra to udělá a zkontroluje i druhou stranu :) snad se povede

Miloši nezoufej tohle by se stalo každýmu za to nemužeš ;) kdybych to nepotřeboval ted hned na autě a bylo víc času

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...