david25 Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 koupil jsem ji asi pred mesicem jedna se o 1.9 tdi 66kw 1997 jsem 3majitel a cena vysla na 45 000kc plany-kola 16/9 uz mam doma :D podvozek stelovak cip+intercoler vymena vrchni casti palubovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 koupil jsem ji asi pred mesicem a co jsi koupil? :D , koukej hodit foto, výbava, atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
david25 Odesláno Leden 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 surfman ty jsi rychlik teda heee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 surfman ty jsi rychlik teda heee to víš, rychlost jsou peníze :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
david25 Odesláno Leden 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 jedna fotka prozatim,vic jich nemam ty veci kola prijdou na ocku :D ty druhy mam z feldy jsou to 14/10j :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Foto? :D A tu palubovku když tak vyměň už kompletně bude to hezčí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
david25 Odesláno Leden 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 riderpaul- jasny akorad ji musim prvni nekde sehat :D ale ted na to stejne nemam cas,venuju se felicii co mam v garazi rozdelanou opet a zas ale letos uz doufam naposled heee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
david25 Odesláno Leden 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 to víš, rychlost jsou peníze :D mi povidej.jsem placeny od m2 tak vim co to je rychlost :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 (upraveno) pekna at slouzi... kola luxus asi by jsem vylestil limec a auto rpedelal komplet na facelift zavaril listy narazniku a polozil to totalne na podlahu.... :D jinak stim cipem , dej prvne trysky IC ti bude stacit to co mas, mas turbo s obtokem z toho das tak 130koni max kdyz das trysky a SW... Upraveno Leden 2, 2010 uživatelem burek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 proč hned předělávat na face?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 proč hned předělávat na face?? souhlas, měl jsem taky předface a měl svoje kouzlo, nech to tak, je jich málo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 mno za tie prachy, pohoda :( ! Predface sa stáva ohrozneným druhom :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 este nake foto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
david25 Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 tohle je moje č1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
david25 Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 zatim mam v planu nastrikat ty kola a pak podvozek naky koupit a tim bych zatim zkoncil.mam plno prace na felde mozna ji znate :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Davide ty kolečka na tý Feldě jsou pěkné , a člověk si musí stanovit které věci mají přednost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
david25 Odesláno Leden 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 hosi,nevi nekdo o kotoucovce za golfa gti nebo polo gti zadni?dik za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 tohle je moje č1 Ta felda je moc krasna, co to ma za motor, mas ete nake fotky feldi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 luxusní felina,ta asi dala dost práce co?je paráda když si s tím dokáže někdo takhle vyhrát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
david25 Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 diki kluci.....jinak felicie je zatim jeste serie 1,3bmm ale do jara se bude ladit motor na naky slolidni vykon:) jinak nake fotky a videjko je zde trosku jsem si vyhlali no hee uz zase stoji rozdelana v garazi asi 2mesic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 (upraveno) Jo filcku znam ze srazu! :) Celkem pekna, nejvetsi brutal jsou asi ty kola.. Da se s tiim vubec jeste jezdit? Ja kdysi jezdil s felici pickup, nemela posilovac a mela 7x15" kola a byl to trochu masakr ta jizda! hih Co das za pneu na ty 16" kola? jsem zvedavej jak to bude vypadat! Tyhle borbety se mi vzdycky libily, taky bych chtel mit zadni kola takhle siroky. Jenze 17" kola s limcem vypadaji o dost mensi jak ty moje, takze bych musel jit rovnou do 18" a na ty nemam pneu.. Upraveno Leden 6, 2010 uživatelem konwas design 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 felda hustááá, znam podobnou kousek od olomóooca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
david25 Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 konwas.dik za pochvalu....z feldou se jezdi fajn hee je to takova moje mala motokara :)je to jen o zvyku vis jak jezdit se da ze vsim ;) na ty 16 co jsem koupil za 3500 ;) dam na zkousku 205/55 a uvydim co to udela na tom 9kovem rafku a pak budu chytrejsi co a jak.zatim to nak nekuti,delam na felde muziku novou v laminu,interier do kuze a motor tak prace jak na kostele a moc to neubyva a casu malo ted jak jezdim skoro kazdy den na hory ocktou.dneska jsem se dostal na 5,7l to je pekne na to jak je venku :P pointfrost-diky a jake barvy je ta z olomooooca cervena nebo stribrna :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 diki kluci.....jinak felicie je zatim jeste serie 1,3bmm ale do jara se bude ladit motor na naky slolidni vykon:) jinak nake fotky a videjko je zde trosku jsem si vyhlali no hee uz zase stoji rozdelana v garazi asi 2mesic :P videjko je cool ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 A mě to video prostě nejede... a nevím proč... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
david25 Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 spooky-prichazis o hodne :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 diki kluci.....jinak felicie je zatim jeste serie 1,3bmm ale do jara se bude ladit motor na naky slolidni vykon:) jinak nake fotky a videjko je zde trosku jsem si vyhlali no hee uz zase stoji rozdelana v garazi asi 2mesic felda moc pěkná :palec:video super já tu mojí nikdy nedodělal k takový dokonalosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
david25 Odesláno Leden 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 čermi taky pekna...........kazda uprava ma svoje hlavne to neprehnat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 čermi taky pekna...........kazda uprava ma svoje hlavne to neprehnat dík.. zezadu byla pěkná předek už tak dobrej nebyl ale jezdil sem s ní dost a vzpomínám na ní v dobrym 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Jsem zvědavej jestli si pohraješ tak i s octulí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.