ssimek Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Čau, koupil jsem rámeček na A sloupek viz odkaz, a potřeboval bych poradit jak to přidělat a kudy protáhnout hadičku (bude tam tlak turba). Plast rámečku tam moc nesedí, proto se ptám, zda li už s tím má někdo zkušenosti. Děkuji http://www.vltava2009.cz/reviloshop/goodsdetail.asp?strGoodsID=JOM-21128 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 (upraveno) Musíš si s tím pohrát :-) Já jsem dával držák na tři budíky a jde to,trochu ohřát horkovzduškou,přilepit,vytmelit a stříknout. Mám pár fotek,když jsem předělával A sloupek na dva budíky,teď tam mám tři a taky to šlo v pohodě. Edit :-) hadičku protáhneš za tím plastem "A" sloupku pod palubku,vlevo nahoře na relátkami je průchod vedení do motorového prostoru.Musíš sundat plast pod sklem(torpeda),pod nimi je kryt toho průchodu do kabiny.Doporučuji strkat hadičku do kabiny a pak dál k budíku.Opačně je to docela opruz :-) Upraveno Říjen 1, 2014 uživatelem mikl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ssimek Odesláno Říjen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 Dobrá práce, vypadá to opravdu dobře. Ten plast jde jen vycvaknout, viď? Včera jsem se na to pak ještě koukal, a asi to půjde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Říjen 2, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 Přesně tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.