Dave 78 Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 prosim o radu.....na O1 1,9TDi/81kW se pod palubovkou ozyva takovy divny bzucivy zvuk.staci jen zapnout zapalovani na kontrolky a neco tam stale bzuci.Nevite nekdo co to je a co se s tim da delat?Kolegu to rozciluje,a ted je celkem kosa se na to venku podivat.Moc diky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 špatný nějaký relátko?taky mi trošku vrčí ted když je zima větrák od topení nemáš ho zaplej při otočení klíče? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 pokud je to jakoby z poza kastliku, tak by to moh byt ten vetrak od topeni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Leden 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 špatný nějaký relátko?taky mi trošku vrčí ted když je zima větrák od topení nemáš ho zaplej při otočení klíče? cau Senti,to nevim,relatko u stredoveho panelu?neni tam neco jineho,mamtuso ze tam zadne neni.jen vetrak topeni a nejaka klapka na ovladani smeru foukani vzduchu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 (upraveno) Aha ty si ale nenapsal že to je u středovýho palenu. Tak než otočíš klíčem vypni topení at nefouká a když to nebude dělat tak je to tim mě to dělá jen když ráno sednu do studenýho ted když je pod 0 jak se to zahřeje tak to přestane kubiik: myslim že to bude tim topenim taky mě to dost štve a dělá to docela bordel. Upraveno Leden 2, 2010 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Leden 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 pokud je to jakoby z poza kastliku, tak by to moh byt ten vetrak od topeni... Vetrak by to mohl byt,neco uz s tim bylo,to jsem odstranil ale ted je to takovy vrcivy zvuk,nicmene dik za radu,podivam se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Jojo koukni a dej vědět jestli je to opravdu on. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Leden 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Aha ty si ale nenapsal že to je u středovýho palenu. Tak než otočíš klíčem vypni topení at nefouká a když to nebude dělat tak je to tim mě to dělá jen když ráno sednu do studenýho ted když je pod 0 jak se to zahřeje tak to přestane Jasne promin ze jsem to presneji neuvedl,vetrak je vypnuty,je tam Climatronic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Tak to potom netušim já mám v autě takovejch orchestr vrzání že sám nevim co odstranit dřív 0 Citovat Odkaz ke komentáři
facac Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 Zkus vypnout vyhřívání sedaček,mně to dělalo relátko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.