Ladews Odesláno Říjen 4, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2014 Nevíte někdo jaké má označení jednotka parkovacích senzorů ale jen pro senzory v zadu? Mám v autě tu 8-mi kanálovou i pro předek ale tam senzory nemám, takže mi nefunguje ani zadek, potřebuji ji vyměnit za tu 4 kanálovou. Myslín tu jednotku co je v kufru nad levým zadním kolem. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Říjen 4, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2014 FL nebo ped FL? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Říjen 4, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2014 1Z0 919 283 B je na pred FL (jednu mam na prodej) a 1Z0 919 475 B je na FL a podporuje zobrazeni na Columbusu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Říjen 5, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2014 párkrát jsem se setkal, že jediný co chybělo byly čidla v předním nárazníku - pak by bylo podle mě lepší dodělat předek máš tlačítko pdc na palubce ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Říjen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2014 1Z0 919 283 B je na pred FL (jednu mam na prodej) a 1Z0 919 475 B je na FL a podporuje zobrazeni na Columbusu. Mám před FL (kolik by jsi za ni chtěl?) Jinak ta před FL podporuje i zobrazeni na columbusu? Přemyslim totiž, že bych si jej tam koupil. párkrát jsem se setkal, že jediný co chybělo byly čidla v předním nárazníku - pak by bylo podle mě lepší dodělat předek máš tlačítko pdc na palubce ? No čidla v předu nemám a vzhledem k ceně a tomu že ani nevím jestli je tam ještě kabeláž se touto variantou moc nezaobírám. Tlačítko PDC myslíš to, které je vedle ESP? Tak to tam mám v pravo je ješte tlačítko na tlak v pnenu (pod climatronicem) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Říjen 5, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2014 Na podporu Columbusu musis mat stale FL jednotku PDC :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Říjen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2014 Tak teď už v tom maličko plavu. :-) Mám mod. rok 2006 tj. před FL. Co vím tak v autě byla už z výroby navigace (nevím jaká se v té době montovala) mám i trošku jinou anténu je u ní jakoby takový hrb ještě. Senzory byly v předu i v zadu, teď už jsou pouze v zadu a auto momentálně nefungují protože mám tu 8-mi kanálovou jendotku a potřebuji 4. Jakou potřebuji jednotku aby byla schopná kámošit i s columbusem v budoucnu a fungovala jen pro zadek? :jelen: PS: pod climatronikem mám vedle ESP tlačítko pro senzory asi je to co tu zmiňujete vy PDC :-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 5, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2014 ad tlačítko: jo, tlačítko tam máš, takže někdy tam asi byly i přední... čili, bud jen natáhneš přední senzory, a bude to fungovat na pípání, nebo dáš jinou jednotku pro předek+zadek, a bude to fungovat i na columbovi... toť asi vše :), žádná věda ale je podle mně blbost dávat tam jinou jednotku jen na zadek, když mužeš mít za pár peněz vše 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Říjen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2014 ad tlačítko: jo, tlačítko tam máš, takže někdy tam asi byly i přední... čili, bud jen natáhneš přední senzory, a bude to fungovat na pípání, nebo dáš jinou jednotku pro předek+zadek, a bude to fungovat i na columbovi... toť asi vše :), žádná věda ale je podle mně blbost dávat tam jinou jednotku jen na zadek, když mužeš mít za pár peněz vše No právě nevím co všechno to obnáší abych dodělal na předek, nevím co tam zbylo z kabeláže atd. Navíc co jsem se koukal tak jeden senzor je celkem mastnej a x 4 to už je celkem raketa. Proto o téhle variantě moc nepřemýšlím, ale pokud víte kde sehnat za dobrou cenu, tak se tomu určitě nebráním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 5, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2014 přední senzory se dají sehnat za cca 2000 komplet s kabeláží - nová varianta FL. jednotka aby zobrazovala na columbusu se bude muset dát z FL a samo i gateway 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Říjen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2014 Takze za 2 tis. Bych mel komplet predek ke stavajici jednotce? Jestli ano tak to je celkem fajn cena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 5, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2014 samo plus nějaká práce za vyvrtání (pokud je vše, tak jak píšeš - kabeláž je až pod přední P světlo atd) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Říjen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2014 samo plus nějaká práce za vyvrtání (pokud je vše, tak jak píšeš - kabeláž je až pod přední P světlo atd) S tou kabeláží fakt netuším jak přesně to je. Jsem ze Šternberka (Olomouc) ty jsi mám pocit někde z Čech že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 5, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2014 tak to se obrať na Vašu z Prostějova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ladislav220 Odesláno Leden 2, 2017 Sdílet Odesláno Leden 2, 2017 přední senzory se dají sehnat za cca 2000 komplet s kabeláží - nová varianta FL. jednotka aby zobrazovala na columbusu se bude muset dát z FL a samo i gateway Mam Octaviu pred FL (r.v. 2008) aj s kolumbom ktory tam bol dodatocne domontovany a celkom ma zaujala moznost zeby mi to na obrazovke zobrazovalo vzdialenost medzi prekazkou. Parkovacie senzory tam uz samozrejme mam ale iba zadne. Viete mi povedat ci s novou gateway by aj nadalej fungovala ostatna elektronika? Nerad by som kupil jednotku pre parkovacky, gateway a prisiel na to ze mi odrazu nefunguje climatronic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 10, 2017 Sdílet Odesláno Leden 10, 2017 Gateway nemusis, kdyz to je 2008, staci jednotka parkovaku, upravit zapojeni, nakodovat a jazda :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ladislav220 Odesláno Leden 19, 2017 Sdílet Odesláno Leden 19, 2017 Gateway nemusis, kdyz to je 2008, staci jednotka parkovaku, upravit zapojeni, nakodovat a jazda :-) Nevedel by si mi poradit konkretny kod jednotky? Zaujima ma to ale nechcel by som kupit somarinu :-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Únor 13, 2017 Sdílet Odesláno Únor 13, 2017 A staci u predfl kdyz mam Columbus z fl dat jednotku parkovaku a gateway bez nejake dalsi kabelaze? Nekde jsem cetl ze se musi z jednotky parkovaku do gateway neco natahnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 13, 2017 Sdílet Odesláno Únor 13, 2017 musí se upravovat a předělávat zapojení s kabeláží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vipous Odesláno Březen 14, 2018 Sdílet Odesláno Březen 14, 2018 Dotaz na Rolbaře, je možné domluvit se na zapojení? Mám koupeno jednotku z FL (475B) a parkáče jen v zadu a columbuse :) Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.