ocet97 Odesláno Říjen 6, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 Ahoj, mám O1 rv.1997 centál bez dálky a momentálně mi nejde vůbec otvírat na centrál, tzn.každé dveře na růčo. Nevíte čím by to mohlo být? Dráty ve dveřích v poho, pojistky ready. Napadla mě konfortní jednotka...Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 6, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 Ten central je original alebo dorabany!!!! Dorabany ma samostatnu poistku. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ocet97 Odesláno Říjen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 Ten central je original alebo dorabany!!!! Dorabany ma samostatnu poistku. :palec: Na 99% origo. Na 99% origo. Na tu jednotku jsem ještě nekoukal, ale když by to byla ona tak by nefungovali i jiné věci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ocet97 Odesláno Říjen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 A když by někdo věděl, může mi napsat výrobní číslo té komfortky? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ocet97 Odesláno Říjen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Tak jsem zjistil, že je tam jednotka 3B0 959 799, po výměně za lepší je stále centál KO. Nevíte čím by o mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Říjen 20, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 jestli máš elektrický stahování oken jak vypadaj ŘJ ve dveřích řidiče a spolujezdce nemá to vyhnilí konektory? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ocet97 Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 jestli máš elektrický stahování oken jak vypadaj ŘJ ve dveřích řidiče a spolujezdce nemá to vyhnilí konektory? Tak jsem dnes rozebral dveře, mrknul na dráty, konektory, rozebral jednotku a vypadají jako nový, viz foto. Nemůže to být mikročipem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ocet97 Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Tak jsem dnes rozebral dveře, mrknul na dráty, konektory, rozebral jednotku a vypadají jako nový, viz foto. Nemůže to být mikročipem? Napadlo mě jestli to nebude nakonec vadným relátkem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ocet97 Odesláno Listopad 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 Nikdo nepomůže? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jurajus Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 Podívej se do kabeláže mezi dveřma a sloupkem. V těch ohybech to bývá úplně vylámané. Mě takto blbnou zadní dveře. Rozdělal jsem to a jak je ta izolace prolámaná, tak jsou i dráty jakko by vyhořelé, zkorodované a nevodí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ocet97 Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Podívej se do kabeláže mezi dveřma a sloupkem. V těch ohybech to bývá úplně vylámané. Mě takto blbnou zadní dveře. Rozdělal jsem to a jak je ta izolace prolámaná, tak jsou i dráty jakko by vyhořelé, zkorodované a nevodí. To už mám opravený:-) No myslím že to bude asi zámkama... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.