Guest vladik5 Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Zdravím škoďáci. To že na zadních sedadlech Octavie I není moc místa není asi žádná novina. Mám Octavii Combi Tour, tedy tu po faceliftu s čirou optikou. Já měřím 190cm a sedačku mám tedy úplně vzadu. Manželka je nyní těhotná a jelikož jí tlačí břicho tak má sedačku také skoro až vzadu. Náš dvouletý syn jezdí v autosedačce uprostřed vzadu a má nohy částečně mezi předními sedačkami. Nyní až se v dubnu narodí druhé, tak potřebuju dvouletého syna dát za sebe a nově narozeného z amanželku, kam se sedačka (vajíčko) po posunutí přední sedačky vejde. Proto jsem se chtěl zeptat kdo má podobnou zkušenost, jakou autosedačku kategorie 1 (9-18kg) používáte. Neljepší by samozřejmě byla kategorie 1+2+3 tedy 9-36kg. My nyní máme Chicco Zenith + a prostě se za mě nevejde, je potřeba něco s kratším sedákem. Děkuji moc za rady a zkušenosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 A co treba sehnat od Skodovky sedadlo (jen ten spodni dil) kterej se vyklapi jako detska sedacka? Maji to Passat-y, Octy Tour a myslym ze to ma i Bora i Golf? Zkusit sehnat neco takoveho/ Bude mit vice mista pro nohy a ridicova sedacka nebude muset jit do predu! Zkusim najit foto a pak to hodim sem. edit: neco takoveho dodavala i skodovka do ambiente verze za priplatek 8800 korun (2 kusy interg.sedacek). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Len doplnim, ze to bola vybava pre taxi. (podla Etky) Ale osobne radsej deti dam do dobrych sedaciek ako hento. Moje uz sice pouzivaju len podsedaky, ale kym boli mensi, boli v sedackach, aby boli chraneni aj zboku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
askerfaka Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 ja mam svoje v RŐMER KIDFIX tie su fakt bezpecne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 No já používám origo s uchycením izofix ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
askerfaka Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 tu je nejaky popis: http://www.britax-roemer.com/car-seats/kidfix 0 Citovat Odkaz ke komentáři
passatb3 Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Roemer s isofixem a opěrnou "nohou". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wog Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Bezpečnost především, takže Römer Safefix Plus (Isofix s nohou). Sedačka je fajn a malá se v ní (myslím si) cítí pohodlně. vladik5: Mám podobný problém jako ty. Ne, že bych byl obr, ale neohnu nohy, takže mi trčí rovně před sebe. Taky mám sedačku až vzadu a tahle se tam bohužel nevejde. Máme jen dcerku, takže jezdí za ženou - ono je to i lepší z hlediska nastupování/vystupování. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Romer King+ Trendline 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 mame Recaro Young Profi Plus,maly ma 7 mesiacov a uz mam objednanu Recaro Young Sport,mam s Recarom velmi dobre skusenosti,aj malemu sa v nej dobre spinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 no já mám prcka v Conecu a zatím bez problémů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mishko71 Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Ahoj, všechny zde uvedené popisy jsou jen a jen vyzkoušené na mých vlastních dětech a osobní zkušenost s nimi v autě je trošku jiná. Mimino za řidičem a větší dítě za matkou (spolujezdcem). Výhoda: a/ jestli dítě začne jakýmkoliv způsobem vyžadovat pozornost, je lepší když se prckovi může věnovat spolujezdec (většinou mamina) a nemusí si zbytečně odepínat bezpečnostní pás. Je přeci jednodušší, když se může otočit o 90 stupňů než skoro o 180. Námitka by mohla být, že nastupování a práce s mimčem je lepší z chodníku, ale tohle je jenom moje vlastní odzkoušená možnost práce s dětmi b/ "přikurtování" bezp.pásem podle toho, jak je vyžadováno výrobcem dětstké autosedačky a upevnění (přitlačení) sedačky ridičem až na doraz. Tedy 2 druhy uchycení sedačky je víc než jeden. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Cybex s isofixem, posuvná, nastavitelný sklon zad, po zátylkem nastavitelné 3 polohy. srovnatelná s Roemer, ale o kousek levnější. ono v O1 při 190 cm řidiče to je téměř neřešitelné. to chce vůz Sharan apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.