Přejít na obsah

kitrab

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    623
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://

kitrab's Achievements

0

Popularita

  1. a kde se nekrade ? a ne nadarmo se říká pod svícnem je největší tma. v práci máme kamery, noční záznam mizerný a vykradli auto i pod kamerou. černá postava, vypáčila zadní lepené okno vlezla oknem do auta vybral co se dalo a předními dveřmi odešel.
  2. díky za info. je dobré vědět, já měl pocit že mi to dítě maže :) ale to nebude tím.
  3. kitrab

    Klimatizace

    než to doděláš vedera budou pryč :) klimu mám, ale vzduch jde jen 1 průduchem, v úterý to vezu na opravu a než to opraví bude zima :)
  4. kitrab

    Poruchy klimatizace

    nikomu se nepřihodil problém s klimou a rozdělením vzduchu ? :(
  5. kitrab

    Poruchy klimatizace

    zdravím kolegové, nesetkal se někdo s problémem, že "zima" jde pouze s průduchu u spolujezdce u dveří a z ostatních průduchů fouká teplý vzduch? Pylový filtr nový, zkoušeno i bez filtru. Mám climatika, změna foukání na sklo, nohy apod. je OK. Diagnostika klima bez chyb a teplota klesne v systému dle čidla na cca 5-7°C. Tlak media stoupne z 5 barů na cca 11-12 barů je to OK ? Díky za případné info.
  6. u mě to drželo na poslední plošce cca 20 x 20 mm lehce jsme zapáčil šroubovákem a pomalu páčil tak dlouho až šlo ven. pak vše odmastil a lepil.
  7. u mne se týden chvělo až málem upadlo a včas jsem jej odlepil. zrcátko jsem nerozebíral. zpět jsem jej přilepil silikonovým lepidlem na akvária a drží výborně.
  8. kitrab

    Uzamčení spojky

    možná řeší, když je má dotyčný s sebou :) na podlaze to bude mizerně vidět.
  9. kitrab

    Těsnění dveří

    jj to vím, že to dělá ten trojúhelník, ale jestli ten silikon dávají kolem dokola a nebo poze na spodní straně okna. těch problémů je více, ale kašlou na to ale hlavně 100% vyplněná serviska podmínkou, já s reklamací neuspěl :).
  10. kitrab

    Těsnění dveří

    Silikon jsi nacpal jen na dolní stranu okénka nebo i na boční ? mám stejný problém ma levém okénku nad cca 80 km/h se ozve, pokud jej mechanicky směrem dozadu poklepu je na chvíli klid :).
  11. kitrab

    Spotřeba

    5,8 LPG ? hm tak to jsi kouzelník nebo tě 3 černoši tlačí do kopce.
  12. kitrab

    KIA Cee'D

    no nevím, se podívej na nabídku VW samé TSI a podívej se na GOLF fora jaké neskutečné problémy motory, převodovky. Asiati a Frantíci zůstávají u atmosfér a myslím že dobře dělají. Pro family auta dobrá volba. Slavné snižování objemu a turba, kompresory motory materiálově poloviční ...... nikdo neví co bude za 6-10 let. Kdo nemá na nové auto bude těžko vybírat. navíc CEED == 7 let záruka. Je nespočet Golfistů s TSI co je 2 letá záruka vypekla a přetěsnění převodovek a výměny rozvodů dělaly za hotové :o). Příkladem je Rapid ..... ořezaná chalupářská kára (hlavně že má škrabku na led :)) v základu 300k :) neskutečné dne už jen 269k, osobně si myslím že za 200k by to bylo reálné a byl by zájem. Ale to ukáže čas.
  13. kitrab

    HEX CAN Kabel

    hm byla chyba měnit jazykovou verzi. používat to co je u kabelu. a používat s portem USB 2.0 ne s 3.0 tam mi kabel nechodí.
×
×
  • Vytvořit...