novej Odesláno Říjen 7, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 Ahoj chlapy, prosím Vás nemáte někdo zkušenost s blikajícími xenony? pokaždé když vymetu díru nebo přejedu přejezd tak mi bliknou světla. Obě najednou takže si myslím že to nebude v žárovkách. Že by někde byla volná kostra? prošel jsem snad všechny kabely ale nic jsem nenašel. Poradíte kde by mohla být chyba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Zacinam mit podobny problem. Zacalo to po tom co se mi chytry pan zacal pres diagnostiku hrabat v aute. Bohuzel za nim nemuzu nic reklamovat takze si to musim vyresit sam. Nenapada nekoho co by to mohlo byt? Je to docela neprijemne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Říjen 30, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2014 Nikoho nic nenapadá? Chvilku jsem měl klid ale zase se blikání vrátilo. :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novej Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Na PC to chybu neukazuzje, určitě bude jen volnej kabel někde, ale kdeeeeeeee :-(( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 Vymente cerny kabel uvnitr svetla co vede do vybojky z toho cernyho plastu uvnitr svetla. Casto odchazi a reaguje na otřesy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novej Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Vymente cerny kabel uvnitr svetla co vede do vybojky z toho cernyho plastu uvnitr svetla. Casto odchazi a reaguje na otřesy. Zdá se mi že blikají obě zároveň 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novej Odesláno Leden 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 vyndal jsem obě světla a zkontroloval, uvnitř je všechno jako nový a nic není volný. Pořád bliká, častěji a častěji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Leden 16, 2015 Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 já musím říct a ťukám při tom na dřevo :-D že je klid sám od sebe, takže nevím co to bylo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Leden 16, 2015 Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 Kabel se muze zdat OK a ani nemusi byt poskozeny vizuelne. Ale casto je problem s blikajícíma xenonama tim kabelem. A nebo odchazi vybojka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Tak se mi blikání objevilo znovu, zavezl jsem auto do Škodovky a tam mi řekli, že nenašli nic co by se jevilo jako rozbité a jediné co můžou udělat je vyměnit výbojky. Ale jak se tu psalo výše vyměnit nějaký černý drátek, šlo by tohle odhalit přes diagnostiku nebo tak něco? Nezdá se mi že by mi svítili slabě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukyno0o Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Věř tomu nebo ne taky mi to dělalo. Ne asi tak intenzivně ale nejakou dobu na to odesla vybojka uplne. Vymenil jsem rovnou obe a je po blikani. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Věř tomu nebo ne taky mi to dělalo. Ne asi tak intenzivně ale nejakou dobu na to odesla vybojka uplne. Vymenil jsem rovnou obe a je po blikani. Je to zvláštní, začalo to před časem, pak byl z ničeho nic klid asi měsíc a před 3 týdny jsem musel měnit parkovačku a jak jsem zapojil světlo tak najednou začaly zase blikat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Doporučuju koupit zde: http://www.xenon-vybojky.cz/88-kategorie-1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Říjen 13, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Který typ těch výboje pasuje do OII? Je tam toho nějak víc nevím která je která ani jaký je v nich rozdíl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Srpen 12, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 trošku to oživím, nemá někdo nějaké nové poznatky? Zase mi začaly blikat (delší dobu byl klid) a teď to začlo znovu. Jo a výbojky mám pořád ty stejné asi rok co mi to problikává. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.