Guest hhackerik Odesláno Říjen 11, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2014 Zdravím vás pánové, měl bych takový dotázek. Koupil jsem si O II, která má z výroby parkovací senzory(vzadu i ve předu), jenže nefungují. U mechanika sem si to nechal píchnout na diagnostiku a sdělil mi, že je špatnej přední prostřední pravej senzor a bzučák. Tak jsem pak vyměnil vadný senzor, ale stále nic(bliká mi pouze tlačiko P na přístrojové desce), tak jsem si řekl, že to asi bude ten bzučák. Jenže jsem se kde si na passat forumu dočetl, že jestli je senzor funkční, tak v něm po spuštění parkovacího asistenta musí cvakat. Tudíž jsem spustil asistenta a ten senzor, který byl vadný už cvakal. Jenže jsem zjistil že necvaká aní přední prostřední levý, tak jsem ho taky vyměnil (i v něm teď už cvaká :-)), ale asistent stále nejede. Takže mě zbývá poslední věc vyměnit onen záhadný bzučák. Záhadný jelikož když ho zadám hledat na internetu, tak mi to nic moc nenajde. Prosím vás tedy o radu, zda-li má ten bzučák nějaký odborný nazev případně link na nějaký eshop a případně kde ho naleznu v autě bych ho vyměnil. Děkuji moc za každou radu přeji pěkný den 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Říjen 11, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2014 Pokud mas face je bzucak za budiky, pokud predface je jen jeden ve sloupku b u ridice pod pasem. Oznaceni 8e0919279. Pokud ti auto pri zarazeni zpatecky nepipne tak je ko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest hhackerik Odesláno Říjen 11, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2014 Pokud mas face je bzucak za budiky, pokud predface je jen jeden ve sloupku b u ridice pod pasem. Oznaceni 8e0919279. Pokud ti auto pri zarazeni zpatecky nepipne tak je ko. Super děkuji moc za info, jen ještě malý dotaz. Ten bzučák je ve spodním díle B sloupku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Říjen 11, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2014 Jj ve spodnim ale vrchni musis taky sundad jinak plastove nyty jen tak nerozeberes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mik 164 Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 Měl jsem ten stejný problém vadný bzučák a celý park. asistent nefungoval. Po výměně bzučáku vše O.K. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ladik1983 Odesláno Prosinec 7, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2018 Zdravím, nemá prosím někdo podrobnější návod na výměnu toho bzučáku, respektive demontáže b sloupku Škoda Octavia II 2005. Díky předem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.