JanVácha Odesláno Říjen 13, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 Dobrý den, rád bych nabídl Octavia 2.0 TDI 103kW, 09/2005, najeto 310t. km. Octavii jsem koupil jako roční vozidlo (06/2006) od dealera ŠKODA v MB a od té doby je vlastněno naší rodinou. Vozidlo bylo do minulého roku garážováno ( koupě druhé Octavia), nebylo havarováno. Vozidlo má běžné parkovací oďerky a lakovaný pravý přední blatník. Vozidlo po celou dobu sloužilo bezvadně. Na konci letních prázdnin se začala ztrácet chladící kapalina a od té doby s vozidlem jezdím jen pokud je to nezbytně nutné. Tuto závadu jsem konzultoval s mechanikem pouze telefonicky a říkal, že může být vadné těsnění pod hlavou motoru. Delší dobu zvažuji koupi Octavie Combi, proto jsem se rozhodl auto neopravovat a nabízím jej k prodeji. V případě Vašeho zájmu nechám auto zkontrolovat Vaším mechanikem nebo ho přistavím do Vámi vybraného autoservisu ke kontrole (dle dohody). K dalším závadám patří cvakání od přední nápravy při jízdě po nerovném asfaltu. Auto je možné prohlédnout v Hořicích okres Jičín. Výbava: Al kola se zánovními pneu, automatická klimatizace, 4x el. okna, ABS, ASR, tažné zařízení, originální autorádio STREAM, výškově nastavitelná sedačka řidiče i spolujezdce, STK do 10/2016. VIN: TMBBE21ZX62163688 CENA: 115 000Kč V případě zájmu mi prosím pište do SZ nebo volejte na telefon 777 893 239. Odkaz ke komentáři
JanVácha Odesláno Říjen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 V případě zájmu cenu navrhněte! Odkaz ke komentáři
janek530 Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 Dobrý den, omlouvám se za diagnostiku na dálku, to jsou jen zkušenosti s těmi motory, po 15 letech ve škodovce. Odkaz ke komentáři
JanVácha Odesláno Listopad 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 Dobrý den, díky za Vaší reakci. Myslím, že tipovat příčinu popisované závady na vozidle bez toho, aniž by jste auto viděl, je nekorektní. V případě, že o auto bude zájem, je možné auto dovézt do servisu a nechat závadu přesně identifikovat a nechat nacenit opravu. V textu inzerátu jsem opomenul, že v posledním půl roce došlo k repasy turba a byly dělány rozvody. j. Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 P.S. Je prasklá hlava, běžná věc u BKD, do roku 2007 Odkaz ke komentáři
JanVácha Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Takže před nákupem dílů nemusím do servisu? Je to na 1000%? To Janek530 : Když pracuješ u pana Škody v MB, za kolik by jsi byl schopen auto opravit, popř. sehnal novou hlavu? Díky a hezký víkend všem, J. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 na komunikaci ohledne opravy ci ceny pouzivejte SZ Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 16, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2014 Pokud je to jeho inzerát, tak nevidím důvod, proč to tady nerozebrat, toho auta se to týká. A mně by to docela zajímalo. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 16, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2014 ja ho vidim a to mi staci Tome! To ze to auto chce prodat nijak nesouvisi s tim za kolik by mu pripadne Janek530 pomohl auto opravit. Pokud bude chtit o tu castku to auto slevnit muze tak provest dle pravidel. Stejne tak odpovedi na inzerat by se meli ridit pravidly bazaru zejmena pak bod 6b. Takze asi tak. Odkaz ke komentáři
JanVácha Odesláno Prosinec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Jiz není aktuální. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky