Přejít na obsah

OIII RS TSI kombi (Bílá Moon metalíza)

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Pánové mám prosím dotaz...už se mi pomalu,ale jistě blíží po dvou letech garanční prohlídka s výměnou oleje atd.,vzhledem k tomu,že mám speciálně od Klokočky ještě dvouletou záruku navíc,musím to dám právě jim.Nevíte někdo,na kolik to u nich konkrétně plusminus vyjde ??? (motor 2.0tsi RS,manuál) mám najeto zhruba 14.500km

Odkaz ke komentáři

Já kupoval auto v zákaznickém centru v mladé Boleslavi a na garanční prohlídku po dvou letech jsem byl v Ceske Lípě v auorizaku v San Plus. Ale spíš na důležitější se ptáš na ty další dva roky vid. asi jednodušší by bylo zavolat do Klokokocky jestli můžeš i jinam. Jinak cenově, mám sice 1,6 Mpi a dva roky jsem dával za garancku 2500,- výměna oleje ( olej jsem měl vlastní) výměna třech filtrů, a celková kontrola stavu vozidla. Skoncila mě záruka a v autorizaku me už nikdo neviděl

Odkaz ke komentáři

super díky :palec: ,ale stejně počítám,že na to RS to bude trochu dražší...já právě jinam nemohu,protože jsem auto kupoval u Klokočky se standartní dvouletou zárukou plus od něj speciálně k 25.výročí Klokočky ještě dva roky záruky,ale výhradně k řešení u něj a musím u něj řešit i garančku,jinak bych si bohužel ty dva roky navíc anuloval.

Odkaz ke komentáři

asi to tak bude, Tím si Tě bude autorizák snažit udržet, cenově taky si myslím že to budeš mít víc, přeci jen já už to mám dva roky zpět, ale jen pro představu. Po záruce to dávám tady u nás v Český Lípě k mechanikům k jednomu rally týmu. přístup super, profíci a cenově jsem v tom za polovinu za stejnou službu jak v autorizáku, standartní roční servis, olej, filtry a prohlidka, všechno zapsaný v servisce atd. Ale to u neautorizovaných servisu tak býva. Samožřejmě mít taky zvolenou prodlouženou záruku, tak to taky využiju jak Ty ;). Tak pak schválně dej vědět jak si dopadal pro zajímavost ;)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

S výfukem to dopadlo tak,že jsem ho měl na autě přesně 4 dni,zvuk byl krásnej,ale v nějakejch 2,5 až 3 tis otáček to docela dost dunělo do kabiny a jelikož je to mé hlavní rodinné auto tak jsem se ho rozhodl prodat,ale nakonec jsem narazil na chlápka,který má RS230 a staví si ho jako "funcar" neježděný v zimě a tomu ten výfuk plně vyhovoval,tudíž jsme udělali výměnu a já jsem si od něj vzal výfuk z RS230,který mi naprosto vyhovuje :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...