Mattiass Odesláno Říjen 20, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 Ahoj dost jsem toho přečetl ale nějaký závěr z toho vyvodit nelze. Po výměně kotoučů a destiček na přední nápravě mi po cca 500km začalo pískat od předního kola na straně řidiče ale jen když nebrzdim a většinou jen když zatacim a vždy po zahřátí. Řekněme po deseti kilometrech. Kotouče zvlněné nejsou, vše je čisté, brzdy se nehrejou. Vím co vše to může způsobovat ale rád bych se dozvěděl jak to někdo vyřešil protože po vyřešení to málokdo napíše. . . 1.9 tdi 2005 240000 km. Díky za Váš čas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mattiass Odesláno Listopad 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 Tak menší změna, píská mi zadní kolo - levé - za řidičem. Po rozhýbání pístků (na obou stranách) to bylo dva dny dobré, dnes opět po 10km jízdě znovu píská. Např pri jízdě po kulaťáku. Myslím si že nechodí správně mechanismus ruční brzdy. Co vy na to? Ještě doplním že čepy chodí krásně, namazal jsem je preventivně, destičky jdou volně atd. Napadá mě už jen ten mechanismus ručky. Má s tím někdo zkušenost? PLS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dantesak Odesláno Leden 24, 2015 Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 ahoj, stejny problém, leva strana ,zrejme od zadniho kola, kotouce jsou ciste , desky jsem nemenil , najeto 60k rocnik 2010 , kdyz seslapnu brzdu na chvili piskani prestane..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Leden 24, 2015 Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 To zadni kolo se ti neprehriva? Mne to na starem aute taky delalo pribrzdovala mi to rucka a po 5km kolo bylo varici... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mattiass Odesláno Leden 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 Dělá to stále, nechal jsem vyměnit celý vnitřek třmenu a píská to pořád. Mám v plánu ještě vyměnit náboj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dantesak Odesláno Leden 25, 2015 Sdílet Odesláno Leden 25, 2015 To zadni kolo se ti neprehriva? Mne to na starem aute taky delalo pribrzdovala mi to rucka a po 5km kolo bylo varici... nn neprehriva se vubec , dela to opravdu jen pri zahrati , za studena nepiska, a kdyz pribrzdim na chvilku piskani prestane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Pokud máte řádně očištěné kotouče - stržené hrany od rzi atd. a destičky mírně obroušené na brusném papíře, může způsobovat pískání i tvrdší směs brzdové směsi v destičkách - vlastní zkušenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mattiass Odesláno Leden 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Tak je pravda že hrany jsem nebrousil, kotouče a destičky jsou tam nějakých 30 tisíc km. Až se zlepší počasí, udělám to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.