jruckauf Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Zdravím pánové, při jízdě po méně kvalitní silnici vrže nějaký plast u spolujezdce. Dělá to na mě dojem, jako když se tře měkký plast palubky o něco jiného. Myslel jsem, jestli to nedělá palubka o dveře, protože tam je minimální mezera, ale tam ten zvuk nevzniká. Musí to být někde jinde. Nemá někdo podobný problém? Neví někdo, kde to může vznikat? Je to dost otravný to poslouchat a chtěl bych to vyřešit. Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
StanoCZ Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Zajed do servisu, tam to projedes s garancnim technikem. S moji ex OIII jsem tam taky parkrat kvuli vrzani jel a vse vyresene k me spokojenosti, ukazou pak fotky kde a co to bylo a jake udelali opatreni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napalm Odesláno Říjen 22, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2014 StanoCZ: A to ti sudndávali celou přístrojovku ? Protože ona je z jednoho kusu, takže pokud něco vrže uvnitř není to jednoduché..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
StanoCZ Odesláno Říjen 22, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2014 Taky me to vrzalo nekde od spolujezdce, jakoby nekde nad schrankou spolujezdce a bylo to zpusobene spinavym vnejsim tesnenim u okna, je tam pry nejake snad 2 nebo 3 brite tesneni tak ho namazali nejakym specialnim mazadlem. Nemohl jsem tomu uverit a rikal jsem si to je blbost to bude vrzat dal a ejhle po nasednuti do auta a jizde domu uplne ticho. Dodnes to nechapu PS: To vrzani je velmi tezke upresnit kde presne je a ono je to pak uplne jinde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jruckauf Odesláno Říjen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2014 Taky me to vrzalo nekde od spolujezdce, jakoby nekde nad schrankou spolujezdce a bylo to zpusobene spinavym vnejsim tesnenim u okna, je tam pry nejake snad 2 nebo 3 brite tesneni tak ho namazali nejakym specialnim mazadlem. Nemohl jsem tomu uverit a rikal jsem si to je blbost to bude vrzat dal a ejhle po nasednuti do auta a jizde domu uplne ticho. Dodnes to nechapu PS: To vrzani je velmi tezke upresnit kde presne je a ono je to pak uplne jinde Ahoj Stano, nemůžeš prosím upřesnit, které těsnění to bylo? Čelního okna nebo okna dveří? Ale je fakt, že dříve, když jsem měl Fiata Mareu, tak tam to dělalo podobný zvuk a taky jsem si myslel, že to je z palubky a nakonec na fóru říkali, že to je těsnění čelního okna dole, kde přiléhá to těsnění, tak jsem to zkusil prostříknout silikonovým sprejem a byl klid. Nevím, ale jestli to je stejný případ, ten zvuk se mi zdá být opravdu z interiéru, v prostoru kolem dveří, zrcátka. Předem díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
StanoCZ Odesláno Říjen 22, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2014 Ahoj, heled bylo to tesneni u okna spolujezdce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Říjen 25, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2014 mi začal vrzat zámek bezp. pásu řidiče.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.