jazzed Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Nevite nekdo kolik je potreba a jake rozmery podtlakove hadicky a taky ktere jsou vlastne podtlakove jen?Nekde je i pretlak ne tak nemuze byt podtlakova.Asi to blbe pisu ale chci dat silikonove tak poradte co je tlakove a co jen podtlak.Motor ARX.Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Jestli vydržíš pár dnů, pak poradím. Pravděpodobně jsem těmi hadičkami něco podělal a teď to zlobí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jazzed Odesláno Říjen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Co uz.Co jsi podelal?Jako nejak vim ktere jsou tlakove ale prave ty co jsem psal nejsou podtlakove jak u tdi.Takze jestli tam dat tlakove. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 HLADAJ!!!! O hadickach je tu plno tem!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jazzed Odesláno Říjen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Nic jsem nenasel na co se ptam.Nezajima me tema ze nekdo resil ze menil hadice protoze mu to zdechalo studenej start atd.Takze pokud tu je nekde tema vymena puvodnich za silikon a co je podtlak a co tlakove tak prosim posli odkaz.Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jazzed Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Nikdo neporadi rozmery a co je co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 HLEDEJ festo vyraba hadicky na tlak aj podtlak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jazzed Odesláno Listopad 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 To je tak tezky to sem hodit?Jestli myslis to nic co jsem nasel na skodahome od clena jednoho tak to mi moc nepomuze.Psal jsem mu i sz a ani to neprecetl.Potrebuji se na neco zeptat at to nemusim vse rozdelavat a merit nez to objednam.Ale jak vidim asi mam smulu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 (upraveno) Většinou se používají 3-5mm. Já mám všude 3,5mm, jen u BOVu do prvního spoje 5mm. Běžně ale mívají i zde 3,5mm. Délku nevím, bral jsem 3m, ale půlka mi zbyla. Chci ale nahradit komplet vedení od BOVu do N249. Takže záleží, co vše budeš tahat. Podtlaky jsou: Od kombinovaného ventilu do N112 Od BOVu do N249 Od N249 do sacích svodů Od FPR do sacích svodů. Upraveno Listopad 4, 2014 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jazzed Odesláno Listopad 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 Dekuji pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Řeším teďka výměnu hadiček viz foto a nejlépe bych tam dal silikonové, ale ta od klapky je zahnutá, nevíte jestli se dá taková sehnat i v silikonové variantě? nebo dát jen rovnou? co sem se tak díval tak mají různé průměry, bude to jedno jak pak dám všechny stejné? a včera mi normálně odletěla hadice od klapky, měl jsem 3ku a při plném plynu rána jak z děla a chíplo mi to, už sem myslel, že je turbo KO :-D stalo se to už někomu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Ty k aktivnímu uhlí mám taky silikonové a dej klidně rovné, nemám s nimi problém. Mám to tam trochu jinak, ale to bude tím, že ty máš nejspíš 110kW, že? Viz video, kde je trochu vidět, jak to mám: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 No mam chiple AGUcko, ty si daval všude stejný vnitrni prumer hadicek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Nene, dával jsem 3,5mm, 6,3mm a 8mm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Todle mě čeká taky protože mi to asi přisává někde valešný vzduch a nejede to jak má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Macek1488 Odesláno Duben 5, 2015 Sdílet Odesláno Duben 5, 2015 Zdravim, prosim muzete mi nekdo poradit nebo hodit primo odkaz na hadicky, ktery se davaji pro vedeni paliva, jak je na obrazku od hanyse888 ? Mam RS a hadicky jsou uz docela sterele, tak bych je chtel vymenit. Predem dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.