Andrew9685 Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Zdravím klubáky, nemáte tu někdo zkušenost, případně mapy k úpravě řídící jednotky u BMN? Odkaz na firmu, tipy apod. Přelouč, přijedu kamkoli Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Tak nejblíže to asi budeš mít k dieselpower nebo motorpower..s nima chybu neuděláš. Obě firmy jsou vyhlášené...na Moravě TDIfun, kde mám auto upraveno já a jel bych tam znovu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Andrew9685 Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Slyšel jsem že se dává přídavná jednotka, o co jde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 přídavná jednotka je nesmysl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rostama Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 pridacna jednotka blbost nech si to upravit u nekoho kdo tomu rozumi vyse mas dobre tipy na firmy a buď vse ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.