Lopik Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Zdravím, mám na vás takový dotaz - auto mám 14 dní, ale než s tím půjdu případně do servisu, tak se zeptám, zda někdo neměl podobný problém. Mám 2.0 TDI 110kW, s manuálem, bez KESSSY a samozřejmě start-stop. Někdy auto jakoby nechce nastartovat. Zhasne kontrolka žhavení, stojím normálně na spojce a otočím klíčkem do startovací polohy. Na maxi-dotu se objeví hláška "startování motoru", ale nic se neděje. Motor začne startovat až po cca 3 vteřinách, naskočí, hned zhasne a poté se sám zase rozběhne. Dělá to jen někdy, stalo se mi to cca 5x, vždy ráno, když k autu přijdu. Přes den, když s ním jezdím, tak staruje ihned. Nesetkal se někdo s tímto chováním motoru? Dík za případné rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaldaTom Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Já teda ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ali17 Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Já taky ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pajau Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 Podle mne ještě žhaví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ehm Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Ahoj, mne to v zime robi tiez, predpokladam, ze je to kvoli zhaveniu, ovela viac sa to prejavuje v zime ako v lete. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lopik Odesláno Leden 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2015 Tak mi se to nakonec vyřešilo samo. To, co jsem popisoval na začátku, se mi stalo celkem tak 4x. Pak ještě nějakou dobu auto dělalo občas při starování toto - viz video https://www.youtube.com/watch?v=FcY29zB4pIM&feature=youtu.be, kdy motor naskočil, hned zhasnul, opět naskočil a pak už běžel normálně. Ale i to se vyřešilo samo a už dlouho jsem nic z výše uvedeného nezaregistroval. Startoval jsem až po zhasnutí kontrolky žhavení, takže tím by to být nemělo. Jsou prostě věci mezi nebem a zemí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.