choseman Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Ahoj Prosim te, mám problem. Sehnal jsem kaslik se zamkem od ktereho nemam klíc a potreboval bych vymenit zamek. Takze nevís/nevíte jak to demontovat??? Dekuji za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 dej tam jinej klíč a zkus vypáčit jak je uvedeno víše 0 Citovat Odkaz ke komentáři
choseman Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Povedlo se, dekuji za radu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 Zdravim,potreboval bych na palubce vyndat mrizky vetraku.Jak na to abych je neposkrabal,nabo nezlomil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aero Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 Rád bych se zeptal jak demontovat panel manuál klimy? Foto výhodou :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 A co se podívat na předchozí stranu??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Dnes jsem měnil sedáky za polokožené z RS a na řidičově mi chyběly takové ty dva šrouby, kterými se pomocí dvou matek sedačka na pevno uchycuje k podlaze (viz. obrázek) Nevíte kde se dají sehnat, případně jak se dají vyndat ze staré sedačky? Díky moc, jsem zoufalej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 pokud tam nejsou závity na matky tak by měli být v sedačce závity do kterých našroubuješ šroub 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 To se schválně podívám, divné ale je, že v jedné sedačce ty šrouby jsou a v řidičově ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Je možné, že někdo měnil spodek sedačky?! Jinak mě šrouby zbudou, protože budu měnit sedačky za face a tam jsou matky, takže mi budou šrouby nanic! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Nevím, jestli jsem se správně vyjádřil, nikde nemůžu najít schéma jak to tam vypadá. Zespod sedačky by měly vycházet dva šrouby, které prochazí dvěma oky v plechu, který jde z podlahy a jsou tam následně uchyceny matkami. V jedné sedačce ty šrouby mám a v druhé nejsou, jsou tam jen háčky, ve kterých mají šrouby být, takže je tam odtud někdo tutově vyndal, jen nevím vůbec jak, ani kladivo mi nepomohlo...:) EDIT: Tak problem vyresen, jednalo se o moji demenci a nepozornost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Nevím, jestli jsem se správně vyjádřil, nikde nemůžu najít schéma jak to tam vypadá. Zespod sedačky by měly vycházet dva šrouby, které prochazí dvěma oky v plechu, který jde z podlahy a jsou tam následně uchyceny matkami. V jedné sedačce ty šrouby mám a v druhé nejsou, jsou tam jen háčky, ve kterých mají šrouby být, takže je tam odtud někdo tutově vyndal, jen nevím vůbec jak, ani kladivo mi nepomohlo...:P EDIT: Tak problem vyresen, jednalo se o moji demenci a nepozornost...B) Jak jsi tedy dopadl? Jsou 2 druhy jak jsem říkal, předface má šrouby a face má na uchycení matky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Květen 14, 2011 Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 poradi niekto ako demontovat plasty v kufri, na ktore sa montuju zadne repraky? nahodil som tam repraky, ale je tam malo miesta, chcem tam nahodit nove repra, chem ich nahodit normalne a tak by som to rad vybral. treba pritom vybrat aj zadne pasy? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 mas nejaky obrazok, snad ti pomoze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 15, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 Kolegáčci žádám Vás o radu. Potřebuji u sve O1 combi sundat stropnici. Co všechno ji tam drží? Madla,stínítka,světýlko,pak sloupky a těsnění dveří? Nebo je tam ještě nějaká vychytávka?? Dělal jste to někdo? Poradte prosím!! Všem předem děkuji! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 15, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 jeste jsem mel dva sroubky ve stropni lampicce. no a jeste je potreba sundat plast okolo kufru. a stropnice drzi takovyma debilnima prichytkama vzadu pod tim plastem, takze doporucuju koupit novy. me se je nepodarilo vyndat zrovna v moc dobrym stavu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 15, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 Dikes pane :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 tak dnes jsem sundaval stropnici , vše za pár minut hotové ,ale zasekl jsem se na plastech . potřebuju radu co s tím a jak na to ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Duben 21, 2012 Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 (upraveno) ten držáček jsem taky nějak nevykoumal, nicméně pro ten plast na tom sloupku musíš sundat i ten černej v kufru - ten vodorovnej s reprákem, protože ten šedivej má pacičku až pod ten černej. Jinak by jsi to musel ulomit.... EDIT: a dle fotky sundat krytku na tom jezdci od pásu a odšroubovat ten jezdec... Upraveno Duben 21, 2012 uživatelem Radek20VT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Duben 21, 2012 Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 jeden držák dolu šel , druhej prasknul . jinak ten sloupek jak je pás , tak ten drží i na šroubku . .šroub u pásu zatím nejde povolit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 jeden držák dolu šel , druhej prasknul . jinak ten sloupek jak je pás , tak ten drží i na šroubku . .šroub u pásu zatím nejde povolit jak demontovat volant ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 vycvaknout pytel /při otočeným volantu o 90 stupnů je od budíku kudy tam strčit šroubovák a vycvaknout, potom otočit o 180 stupnů zpátky a vycvaknout druhou zápatku/, odpojit konektor bagu a vyndat. Volant sám drží na matici s mnohohranem /velikost nevím/. při odpojování a do zapojení bagu zpět nechat vypnutý klíček jinakjsou chyby v paměti. Pokud dáváš volant z OII stejně budeš muset upravovat konektor tak to nech udělat celý ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 12, 2012 Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 to byla ,ale dřina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Max Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 zdarec borci. potřeboval bych vyndat radio na octě 1 Rv. 2010 zaboha nemužu přijit jak nato :D za ramečkem sou torxy a když je povolim tak radio furt drží jak přibytý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRSI Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Zdar hoši. :) potreboval by som radu: ako rozobrať B stĺpik ľavý+pravý. bol som to omrknúť a jedno mi nejde do hlavy, čo s tým pásom ? Ďakujem za radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlícek Odesláno Prosinec 24, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 Ahoj, potřebuju sundat vrchní díl palubky, to musím sundat sedačky, loketní opěrku, ruční brzdu a pokračovat dál středovým panelem nebo to jde bez sedaček a loketní opěrky? Děkuji za odpověď, nemám žádné zkušenosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
diskiko Odesláno Únor 21, 2022 Sdílet Odesláno Únor 21, 2022 Starší návod ale aj tak dosť pomohol, ďakujem 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.