Diesel Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Ale se to tu pěkně rozjíždí :) .Teď jsem chvilinku blbnul před spaním a 10 832,a víc ani ránu prdim na to a jdu do peří.Zítra je taky den na blbnutí :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 bezva... na netu jsem našel podobnou tabulku s cviky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 no já si musím vyprart trička na badec... mám všechny našpiněný a zítra mě čekaj dvě hodiny, takže 2 trička :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 nedalo mi to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 11263 včera večer :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 jj seznam tech cviku sme odkazoval nekde vepredu. 30 minut mi prijde uz moc, ja cvicim obvykle po 5 minutach na kazdou ruku, 1-2 x denne, vic nemam cas. (+ blbnuti na max rychlost) ) Ale je to znat. zapesti me ve fitku uz tolik nebolej. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 bych chtěl vidět, jak s tím točíte 5 minut... to asi nejedete na plnej výkon co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 jasne ze ne to neni ucel. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Mobil fotí, ale zase to neumím dát do pc. Mi nevěříte bo co??? Edit: tak jsem se teda k tomu dokopal tady fotka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Dnes jsem to měl poprvé v ruce na srazu v Usti a docela dobrá srandička :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 jj kluci me dnes vyhecovali a povedlo se mi 10048 huuura., jen skoda, ze Vorlik asiza minutu dal vic nez 11000. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Taky jsem to mel dnes poprve v ruce a asi si to taky poridim... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Únor 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Mobil fotí, ale zase to neumím dát do pc. Mi nevěříte bo co??? Edit: tak jsem se teda k tomu dokopal tady fotka :) sikula. A hezky pred NTB, kde zrovna jsi na OC., super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Prave jsem si objednal POWERBALL Neon Signature Edition. :) Az prijde domu, tak potrenuji a to by bylo, aby jsem neprekonal vorlajze... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 musim to taky nafotit, aby to bylo věrohodný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 zabiak: Presunul jsem Tvuj prispevek s poradim do Tveho prvniho prispevku... :) Tam se to bude prubezne aktualizovat, aby se to tu nemuselo hledat... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Prave jsem si objednal POWERBALL Neon Signature Edition. :) Az prijde domu, tak potrenuji a to by bylo, aby jsem neprekonal vorlajze... :( ten mám... :) akorát bych potřeboval to pouzdro na power ball.. to nemám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Únor 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 jj pouzdro taky nemam, ani origo kratkou snuru. Ale vyresil sem to futralem a snurou od USB disku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 futral od USBčka na PowerBall??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Taky mám futrál, je super, nedovedu si představit jak bych to jinak tahal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Chlapi: jak se diváte na tohle: http://www.alza.cz/powerball-techno-d66786...kampan=zbozi.cz Díky za názory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 romariooo: Myslim ze to je ten jak ma Blacky. Pekne sviti, ale nelibi se mi ten odecet otacek... Ja jsem dnes nekolik hodin vybiral, ktery powerball koupit a vyhral tento: ALZA.CZ - Powerball Signature Edition 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Já futrál taky bohužel nemám,asi se budu muset po nějakém podívat.Přeci jen to přenášet v krabičce je nic moc. To - SEJVI - Budeš s ním naprosto spokojenej.Mám ten samej a v šeru to i pěkně svítí.A fakt to je dost návykoví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Únor 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 futral od USBčka na PowerBall??? USB DISKU ! ne flash pameti. Je to ten co jsi videl na bowlingu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Únor 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Chlapi: jak se diváte na tohle: http://www.alza.cz/powerball-techno-d66786...kampan=zbozi.cz Díky za názory YO to je presne ten co mam ja. Ale je to asik jedno. To odecitani je trochu slozitejsi, ale zase efektnejsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Sejvi: tak jsem se zdravě nasral a objednal ho taky ten samej cos objednal Ty to pouzdro je fakt nutny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Pouzdro je fajn, kdyz powerball casto prenasis. Ale jestli bude vetsinou doma na stole, tak se bez pouzdra urcite obejdes. Jen by me docela zajimalo, co vsechno powerball vydrzi, respektive co kdyz vyklouzne z ruky na dlazbu atd. Uz jste nekdo nejaky powerball rozbili...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Sejvi: tak to mužu vzit do kapsy ne? Řeknu Vám že se na něj těším jako malej Jarda i když to nechápu na stoprocent ale doufám že na to přijdu až to rozbalím. Ještě dotaz: to se počítá jako za minutu nebo dokud muže ruka? Abych s tim pak nekroutil celej den 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Tady davam neco pro inspiraci - SVETOVY REKORD! 20082rpm Kdo ho prekona, tak ma u me pivo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.