Jump to content

Power ball (OctaviaClub liga)

Blacky

Recommended Posts

Pro mě je to tak nejpevnější .... každý točí určitě rád jinak. Zkusit se může ale všechno. Čekám na odpověď z ball.cz a pak jim to tam už musím konečně poslat... :D už chci taky lámat rekordy xD btw těch 16tis je výzva :rolleyes:

Asi máš vychytanou techniku, já to jednou zkusil a spálilo mi to dlaň, a ted už se bojím. resp tělo nedovolí více, tak to mydlím display do dlaně...

tak milé překvapení .... mám prasklej rotor :'( zítra tomu udělám lázeň v lihu .... potom vezmu lepidlo a zkusím to slepit :rolleyes: maj to pěkně nahovno dělané :D

A když to nepomůže... tak asi new rotor :smich: nebo celé PB ( ale zase mám už počítadlo tak snad to nebude tak hrozné :smich: )

post-2774-1266535986_thumb.jpgpost-2774-1266535994_thumb.jpg

Je to tam popraskané a celý palstový vnitřek se hýbe... zkusím to zalepit ale nevím nevím. ( jinak, je to celé už rozebrané... chybá diody atd )

Na netu jsem si našel nejlevnější Amber za 380kč, tak zkusím poslat nejnižší cenu k nám do bohemky a třeba mi to za to prodají ... jenom bych si předělal počítadlo :rolleyes:

btw jestli vám to točí čím dál míň - netočte... zkuzte to vyčistit... jestli to nepomůže tak se mrkněte jestli se vám enstalo to co mě :D když je to naprasklé prý to ještě de dobře slepit.

Spadl mi z půl metra ( byl v krabičce...) tak buď tím, taky jsem ho dost přenášel tak to ej taky možnost :smich: ach jo ... se na to V***

EDIT: není to moc vidět... zvýrazňuju:

post-2774-1266536322_thumb.jpgpost-2774-1266536338_thumb.jpg

To miles: jj mě připadá že to drží stejně jak já ... nevím, moc špatné video a je moc rychlej xD

PS: napadlo mě když tak na to koukám ... když sjem ho roztáčel prstem ( psal jsem to už dříve) tak se na ten střed vyvíjel docela tlak. Možná to bude tím. Být váma tak asi roztáčím jenom provázkama.... a když dozvičím tak ho na ten střed ani nepokládám a rovnou s ním šup do krabičky kterou si teď vystelu i molitanem pro jistotu. Spadl mi i s krabičkou z půl metra... možná i to je tím

:-) tak, právě objednaný z TSbohemia.cz :-)) bude mě to stát 378kč :-)) obyčejný amber. Bez pošty, jeliklož to mám za barákem O:-)

no, i když to nebude vyvážený tak to budu mít na menší otáčky a na větší budu mít ten nový :-) Btw když má vnitřek 350g ... a dám tam nějaké 2-3g navíc tak taková hrůza to není.

Teď jsem měl 2tis a jede pěkně :rolleyes: protti tomu co bylo předtím ... sem se divil jak to de krásně roztočit xD

Btw fotka jak to hrozně vypadápost-2774-1266581957_thumb.jpg

jj vteřinové :rolleyes: btw první menší zkouška - silový 90s 10400:) jet na max se bojím :lol: ale jede krásně hladce... mi připadá že líp než když sem ho koupil? :-/ že by ty diody dělaly neplechu. Nevím ... asi se to vyvážilo

ted dal maximálku 11000 ot:)

11800... :D pohoda

silový 30s něco 4532 ,.. a jede :smich: už bolí ruka :smich:

jj vteřinové :D btw první menší zkouška - silový 90s 10400:) jet na max se bojím :lol: ale jede krásně hladce... mi připadá že líp než když sem ho koupil? :-/ že by ty diody dělaly neplechu. Nevím ... asi se to vyvážilo

ted dal 11000 ot:)

11800... :smich: pohoda

Hmm nic moc :rolleyes: to mě za chvilku budeš mít :smich: