Přejít na obsah

Dotaz - přibržďování kol

Guest cormos

Doporučené příspěvky

Zdravím.

Ve své Octavii II, rv 2006 mám problém s přibržďováním kol při jízdě a po práci v servisu je to ještě horší. Ale od začátku...
Před pár dny jsem zjistil, že mi dle vyšší spotřeby, zahřívání kola a občasného pískání, přibržďuje levé zadní kolo. Jel jsem s tím tedy ke známénu do dílny s poderžením na rozbitý brzdič. Po sundání kola bylo vidět, že není lanko zatažené až úplně k dorazu, ale asi cenťák chyběl. Dal mi tedy pro sichr celej novej brzdič pro případ, že by byl poškozenej i pístek a nevracel se. Při jízdě domů se zdálo být všechno OK, dokonce i pár dní potom bylo vše téměř v pořádku. Kolo se jen lehoučce hřálo (ostatní byly doslova studený). Nicméně, cca po pěti dnech už kolo opět přibržďovalo a občasně pískalo. Jel jsem tam tedy znovu a známý mě odkázal spíš na servis. Tam mi sdělili, že úzdajně bude přicpané ABSko. Dali mi nové ABS, znovu nový brzdič (předchozí byl z vraku), vyměnili hadičku, dali novou brzdovku,....
Po všech těhlech výměnách mi nyní přibržďují všechna kola, levá strana spíš víc než pravá.
Máte někdo podobnou zkušenost, nebo tušíte, kde by mohla být chyba? Ze servisu mi auto vrátili, že už neví, co s tím. Budu rád za každej názor, díky, Petr.

Odkaz ke komentáři

Seš s O II v sekci o O I. Než sem dočetl k akci v servisu, o jaký servis se jednalo nepíšeš, tak bych radil jako první lanovody a vodící čepy + prachovky ale když ti teď přibrzďuje vše tak bych vyměnil servis.

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři

Seš s O II v sekci o O I. Než sem dočetl k akci v servisu, o jaký servis se jednalo nepíšeš, tak bych radil jako první lanovody a vodící čepy + prachovky ale když ti teď přibrzďuje vše tak bych vyměnil servis.

Omlouvám se, zatím se tu s prostředím seznamuju, tak jsem to přehlídnul. Servis byl neautorizovaný, bez konkrétního zaměření.

Díky za názor.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...