Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ahoj,

nenasiel som tu ziadnu temu o ziarovkach Nokya, iba zopar odpovedi rozhodenych po celom fore, tak by som rad zalozil na toto temu.

 

Mam moznost si z USA nechat priviest tieto ziarovky. Vyjde to tam na krasnych 16-20 dolarov za balenie (2 kusy). Premyslam nad tymito kuskami:

Stratavacky: Nokya Artic White H7 Stage 1 alebo 2

Hmlovky: Nokya Hyper Yellow H8 Stage 1 35w

 

O tych zltych hmlovkach sa tu daju najst rozne komentare, ze su do hmly naozaj super. Zaujimalo by ma ci mate niekto skusenosti aj s Artic White. Kupitradsej Stage 1 (55w) alebo Stage 2 (70w). Je jasne ze stage 2 budu svietit s vyssim vykonom, ale nebude to vadit reflektorom / elektronike auta? Predsa len je to +30w zataz na alternator. A co taka zivotnost? O Osram NB sa vie ze maju nizsiu ako obycajne halogeny, tak by ma zaujimalo ako su na tom Nokya ziarovky.

 

Johny

Odkaz ke komentáři

Zkušenosti mám pouze s Hyper Yellov H3 55W a při použití v mlze určitě příjemnější, než žárovka se standardní teplotou světla,které se od mlhy odráží.

U žárovek,Arctic White už jenom popis,kde se uvádí teplota světla 7000K je jasné,že v deštivém počasí,nebo na mokré vozovce budou méně učinné.Naopak při hezkém počasí světlo krásně vytáhne vše reflexní.Dopravní značení bude výrazné,jízda příjemná,barva světla studená.

Nokya v době,kdy se hromadně kupovala někdy v roce 2007/8 neměla homologaci pro evropský trh,jaká je situace nyní nevím.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...