JohnyBA Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 Ahoj, nenasiel som tu ziadnu temu o ziarovkach Nokya, iba zopar odpovedi rozhodenych po celom fore, tak by som rad zalozil na toto temu. Mam moznost si z USA nechat priviest tieto ziarovky. Vyjde to tam na krasnych 16-20 dolarov za balenie (2 kusy). Premyslam nad tymito kuskami: Stratavacky: Nokya Artic White H7 Stage 1 alebo 2 Hmlovky: Nokya Hyper Yellow H8 Stage 1 35w O tych zltych hmlovkach sa tu daju najst rozne komentare, ze su do hmly naozaj super. Zaujimalo by ma ci mate niekto skusenosti aj s Artic White. Kupitradsej Stage 1 (55w) alebo Stage 2 (70w). Je jasne ze stage 2 budu svietit s vyssim vykonom, ale nebude to vadit reflektorom / elektronike auta? Predsa len je to +30w zataz na alternator. A co taka zivotnost? O Osram NB sa vie ze maju nizsiu ako obycajne halogeny, tak by ma zaujimalo ako su na tom Nokya ziarovky. Johny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 Mám takové tušení ze Ol@f s nimi má zkušenosti, nicméně o mlhovkach hyper yellow taky uvažuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 Zkušenosti mám pouze s Hyper Yellov H3 55W a při použití v mlze určitě příjemnější, než žárovka se standardní teplotou světla,které se od mlhy odráží. U žárovek,Arctic White už jenom popis,kde se uvádí teplota světla 7000K je jasné,že v deštivém počasí,nebo na mokré vozovce budou méně učinné.Naopak při hezkém počasí světlo krásně vytáhne vše reflexní.Dopravní značení bude výrazné,jízda příjemná,barva světla studená. Nokya v době,kdy se hromadně kupovala někdy v roce 2007/8 neměla homologaci pro evropský trh,jaká je situace nyní nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 byl jsem s nima spokojenej a ted taky koukam ze bych je poridil do G k xenonum. Nedavno si je kamarad nechaval poslat z US a tak cekam na dalsi dalsi prilezitost a nebo az tam pojedu. Mel jsem tusim Arctic White stage 1 a asi v mezicase zkusim Night Breakery Unlimited 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.