RAAF_96 Odesláno Květen 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2015 Tak jsem se do toho dnes pustil, auto na pár dní odstavené v garáži. Čidlo je venku, vytekl mi celý fridex, rozdělal jsem ty brzdy.... Pár dní zpět jsem chytl spodkem tak jsem poopravoval spodní plast co kryje rozvody, ten byl polámaný komplet... :D Uvidím co mě ještě napadne. Malá ochutnávka:A co by to bylo za práci bez nějakého problému, na jedné straně co drží brzdič dva šrouby, tak ten spodní musel někdo strhnout, pak tam vyvrtal díru jak doprdele a dal nejspíš nějakou vložku, šroub se protáčel a nešel vyšroubovat jen kousek, tak jsme ho flexou uřízly.... Jenže co teď :/ Litinu nezavařím, šroub s matkou tam nedám kvůli kotouči... Jedině si u nějakého soustružníka nechat vyrobit vložku, ale jak ta by tam držela nevím. To je tak na nová náboj.... Ale zkusily jsme tam s otcem narvat takovou jakoby plastelínu která když vytvrdne tak by se do ní měl dát normálně vyvrtat závit, ale mám strach co to vydrží, ty tlaky a teploty.... No nevím, snad snad ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 17, 2015 Sdílet Odesláno Květen 17, 2015 http://www.helicoil.cz/ Nebo druhou těhlici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2015 Deko zkusím jim napsat, díky moc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2015 Čidlo vyměněné tak třeba zase vydrží další dva týdny :D Něco z dneška, těším se až budu mašlit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Květen 18, 2015 Sdílet Odesláno Květen 18, 2015 Ty mřížky jsem zvědavý az budou na autě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 taky jsem na ty mřížky zvědavý, myslím že s těma kolama to bude dobrý detail, pak třeba ještě proužek na masce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 Ten proužek na masce je dost dobrý nápad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Ale jo já myslím že to bude dobré ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 je to zas něco jiného a hlavně originálního takže za mě rozhodně ano! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 ještě cákni v té prostřední mřížce v nárazníku nějaký proužek :) a nebudu ti furt radit co s tím máš dělat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 :D Taky mě to napadlo, než mi přijdou věci z netu času dost, ale už to asi nechám tak, nechci zase přehánět... Btw napadly mě i zrcátka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Moc pekny ,decentni, zrcatka bych asi nedaval aby tam toho zas nebylo moc ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Zas z toho není třeba dělat cirkus ... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 kytes: trefa jak cyp :D na zrcátka ser, to by bylo už moc, takhle to stačí, možná nějakou oranžovou nálepku třeba do zadu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Nálepka bude :P Díky kluci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2015 Bratr mi dovezl parádní tričko ze Škodovky kde teď bude často služebně jezdit ^_^ Na srazy ideál :DU auta stále čekám až mi přijde opravná závitová sada na tu M12 ať můžu konečně složit ty brzdy, pak už to půjde rychle. Taky mi přišla ta nálepka ale trochu jsem neodhadl velikost :D Tak musím objednat větší. Ale spíše přemýšlím nad: "nafta patří do kamen" by mohla být sranda poslouchat ty nasrané TDIčkáře :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 23, 2015 Sdílet Odesláno Květen 23, 2015 Hezky s tou oranzovou Ale s naftarema - cituju te z videa: ty vole ja tomu nemuzu uverit !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2015 Kurde, už to jde přehrát? :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 Tak snad zítra už bude nový závit, to jediné mě brzdí... Tak jsem si dneska doskládal zadek, sundal podběhy, vyčistil, obrousil, natřel... Ta černá barva se opravuje skvěle ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 Co si myslíte o tomhle blowu? http://auto.bazos.cz/inzerat/47910595/prodam-Blow-off-ventil-znacky-SLStuningDe.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Květen 25, 2015 Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 otazka je,ci sa v nom daju menit pruziny,alebo tvrdost...ak potom auto chipnes, ver tomu,ze sa ti zijde bov s tvrdsou pruzinou. Problem je ten,ze ak ti bude turbo tlacit vyssi tlak a pri jazde pri povoleni plynu-ubrati plynu ti odfukne bov vsetok tlak, budes mat hopsavy pocit. BOV s tvrdsou pruzinou odfukne lba nevyhnutne minimum tlaku a budes mat lepsiu odpoved plynoveho pedalu. Preto ked si vsimnes, vsetci upravcovia ako APR,Unitronics,Eurodyne,atd.. odporucaju pri agresivnejsom chipe lepsi BOV. Teda oni odporucaju lepsi DV - Diverter Valve. BOV je skratka pre ventily,co odfukuju do atmosfery a to nie je dvakrat ok s meranim vzduchu a bohatosti zmesy pre nase 1.8T motory. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Tak jsem ho přecijen objednal tak uvidím, porovnám toten a HKS style a jeden si nechám :)Dnes složeny podběhy, přidány pomocné pružinky a zadek hotov :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Vem tu pružinu do kleští, rukou to nepůjde a srovnej ji. Konec ti krásně zapadne do té dírky v pohyblivé čelisti a pružina ti nebude takhle trčet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Jo ona má být v té dírce? Kurde a já na to nemohl přijít jakto že tak trčí :D Tak zítra, teď musím fičet do práce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 nemáš tu pružinku opačně? myslím že to očko má jít směrem dozadu, pak to tam i sedí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Na tom navodu co si mi posilal ocko daval dopredu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Nafta do kamen si tam Klidně dej...Mi zase víme ze benzin patří do zapalovače... ;-) Jinak pěkna údržba...Nemůžu ti půjčit moji potom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 :D Objednal jsem opět Wagon Mafia jen ve větším :) Konečně mi včera přijel mechanik dodělat závitovou vložku tak jsem dnes skládal, do víkendu snad jezdíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 ty 288 na předku jsou paráda jak cyp, ještě navíc jak září tou oranžovou jen to hezky doskládej, v neděli 7. dojeďte s Dannym ke Kika na Ostravský sraz ať tam nejsem sám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Pěkně si hraješ a ta barva je parádní , jinak co čidlo, bylo to tím? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.