boco818 Odesláno Listopad 7, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2014 Tak dnes prve zavahanie motora - pri starte (mam kessy) starter tocil cca 2-3 sekundy kym motor naskocil. Auto stalo po jazde cca 1 hod, vonkajsia teplota okolo 15 stupnov. Budem sledovat dalej, ale pride mi to cudne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tweety Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Ja mam tento popisovany fakt taky u sveho auta. Pry to je normalni mi rekli v salone. Ja mam dokonce i video, kde se mi toci motor po jednom dnu stani v garazi ( kde se topi na cca 15C) min. 5vterin. Myslim si, ze motor v teto teplote vubec nezhavi, protoze po stisknuti kessy startuje ihned, ani rucicky nedobehnout na konec... kdezto pri stani venku auto chvili zhavi :-) a pote startuje a naskoci hned. Da se nastavit zhaveni jinou metodou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 kdyz zapnes zapalovani bez stani na brzde tak to zapne jen budiky ne? Pak by to mohlo i zhavit ale nejsem si tim jistej teda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 (upraveno) Zajedte si s RS TDI pro aktualizaci, vysla nova verze která toto řeší. Nova Verze sw ecu motoru 8151 Upraveno Listopad 14, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tweety Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Dekuju za radu :-) . Ja jsem v servisu zatim vic jak na silnici... tak se rovnou zeptam :-) Ol@f: Myslim si, ze ne, to jsem taky zkousel a bez zmeny... snad pouze ta aktualizace. Jeste vyresit ostatni neduhy a bude to dobre auto :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tweety Odesláno Prosinec 10, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Dnes jsem byl v servisu, auto napichli a zadny kod zasahu takovy tam nebyl. Neni to pro nejakou starsi verzi auta? Stahli si data a poslou dotaz do skodovky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest PistaTT Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 som na tom podobne. ranne studene starty (parkujem v garazi, v ktorej ani v zime nemrzne) toci niekedy 3-5 sekund kym naskoci. bez ohladu na to ci predtym zapnem zapalovanie a pockam na zhasnutie kontroliek. frekvencia takychto startov sa zvysuje, uz je to aj viac krat v priebehu tyzdna. v servise... radsej sa zdrzim komentara... vraj sa im zavada neprejavila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciao69 Odesláno Září 18, 2016 Sdílet Odesláno Září 18, 2016 stejný problém, posunuli jste se někam? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom75 Odesláno Leden 20, 2017 Sdílet Odesláno Leden 20, 2017 ..taky by mě zajímalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pajau Odesláno Leden 20, 2017 Sdílet Odesláno Leden 20, 2017 Pravděpodobně žádný posun. Podle všeho po třech letech mého boje se ŠA, se o problému s náhodnými dlouhými starty ví, ale příčina zatím neodhalena. Mají v testu další aktualizaci, která zatím není zpřístupněna, jejíž součástí mimo jiné věci by údajně měl být i další pokus o nápravu startů. V této věci asi zapomeňte na příčiny v opotřebení některých dílů, jako baterie, startéry apod. Ty projevy jsou od nového auta a výskyt je spojen s určitou teplotou okolí. Zapomeňte i na vstřiky, Ty mi vyměnili všechny a s nulovým výsledkem. Zakopaný pes i podle nich bude zřejmě v softwaru a tak se pracuje nebo nepracuje na úpravě softu ŘJ motoru. Někteří i odborníci si v této věci hrají s myšlenkou, že možná by problém vyřešil chip motoru, ale nevím, jestli tuto zkušenost již někdo absolvoval a došlo ke změně. Pokud o někom víte, dejte info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.