Jim Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 ajaj, kolo-náprava OK? u koho je pojištenej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 Tak to je pech ! Předpokládám ale že se nikomu nic nestalo a to je nejdůležitější. Auto ti dá nějaký šikovný klemepíř zase dohromady ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 tyjo tohle nasere :( šikovný klempří to určitě opraví a pojišťovna zkasíruje viníka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mix Odesláno Červen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 Co se týče kola a nápravy tak stav se dozvim až v servise jinak na první pohled tam žádná zavada vidět nebyla (ujel jsem ještě 35km až domu). Myslím že je u kooperativy. Zítra za ním ještě pojedu kvůli papírům protože tam něco špatně vyplnil. Pak by měl dorazit likvidátor a posoudit to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 tak bacha, aby tam nechtěl dopisovat k události, at ti hned řekne číslo pojistné události, at máš jistotu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 Auu,tohle bohuzel znam:-( Mel jsem to same misto..Napravnice,dvere,blatnik.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mix Odesláno Červenec 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Pokračování ... Dveře na výměnu už mam též jen se čeká na lak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mix Odesláno Červenec 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2015 A máme opraveno. Teď jen počkat až lak dozraje a vše přeleštit. Jinak proběhla mála obměna interieru. Mrsknul jsem tam černej koberec a šedý plasty vyměnily černý.A taky jsem si udělal trochu radost. Jen s k tomu musim vyrobyt rámeček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Oni se prodávají někde jsem to viděl; ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 buď máš to auto tak špinavé, nebo ti dali úplně jiný odstín laku? vypadá to teda na kurva rozdíl, snad to půjde přeleštit :) proměna interiéru vždy prospěje, ten šedý je prostě hnus :D a rádio pěkné, škoda že u jedničky je umístěné tak dole 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mix Odesláno Červenec 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Ten lak je origo jen to je opravdu špinavý. Jsem na to zvědav jak to bude pak vypadat. A k tomu rádiu máš pravdu je to krapet níž než by se slušelo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.