Přejít na obsah

Moje Octávečka

Mix

Doporučené příspěvky

Tak vás tu všechny zdravím při příležitosti uvedení mé Octy mezi ty vaše :)
Před nedávnem jsem si pořídil Škodu Octavia 2.0 AQY ve výbavě SLX. Již má najeto poctivých (doufám) 240t. Za ty 3 měsíce co auto vlastním už byli udělány rozvody, brzdové kotouče a destičky, seřízena přední náprava a přidán alternativní pohon na LPG ^_^
Bohužel předchozímu majitel nejspíše dobrý vztah k autu nic neříkal a to se taky odrazilo v lehce poškrabaných plastových dílech interieru, dírách v tapecu řidiče (asi od klíčů) + vyříznuté čalounění tapecu LZ dveří (čalounění pak nejspíše ten samý borec přilepil zpět silikonovým lepidlem). :blink::lol:

Jinak je auto v dobrém stavu když pominu drobné oděrky a škrábance laku a lehkou korozí na pátých dveřích :palec:
Doufám že jsem já a moje Octa mezi vás zapadnem a třeba si tu najdu nové přátele na nějakém to srazu.

post-40200-0-58982000-1415816494_thumb.jpg

post-40200-0-56860600-1415816511_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Další plánované úpravy/opravy na autě:

Oprava a vzkříšení interiéru (černobílemodře laděné plasty, bílá/černá stropnice a koberec).
Změna podsvícení interiéru a budíků do modra.
Jelikož je auto ročník 00 tak předělání na facelift.
Oprava laku a zadního nárazníku (nebo nový)
Světla Devil eyes + zádní "zakouřená" Světla L&K
Nějaká pěkná kola na léto :rolleyes: 16" - 17" (origo z audy TT nebo Fabie III)
Zvýšení podvozku Snížení podvozku
Fóliování skel
Filtry (vzduchový, kabinový, olejový)

Vnější plasty do barvy laku

Černé sloupky dveří

Jinak zrovna včera jsem dodělal výměnu spodní části palubovky s tunelem z šedý na černou :pivo:
Chvilkama to byl porod, ale vše jsem zvládl na výbornou ^_^
Dále bude nařadě ten hvězdnej tapec :D
Až budu mít čas tak se s fotkama polepším :palec:

Zavrhnuto
Nové plány
Splněno

post-40200-0-33295900-1415817703_thumb.jpg

post-40200-0-88298400-1415817710_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si dnes přelakoval vnitřní chromový rámeček přední masky na černo a musím říci že se mi to líbí o dost více ^_^ Pohled ze předu na auto teď vypadá víc "off-rouďácky" :D I když to každýmu se asi vybaví něco jinýho :) Přidávám foto z výroby + takovou mojí představu jak by mohla Octa vypada do léta :rolleyes: Foto novýho rámečku přímo na autě zatím nemám protože mi při tom zdechnula kalkulačka a dýl už byla tma :wallbash:(Ty kola na obrázku měla být spidery :lol: )

post-40200-0-60082600-1416163879_thumb.jpg

post-40200-0-12941500-1416163886_thumb.jpg

post-40200-0-51898100-1416163892_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Já právě taktéž pokukuju spíš po bílým koberci a stropnici :rolleyes: Ale ještě nejsem na 100 % rozhodnutej ;) Tak kdyby něco, ozvu se ti do SZ. Ono je taky možný že se jí rozhodnu přebarvit a pak následně koupim jinou když se mi nebude líbit výsledek :lol:
Jinak mám teď na pořadníku hodit všechny sloupky do bílej koženky a nebo přebarvit/zafoliovat tapce :palec:
Ale to se bude odvíjet od toho jak budu schopnej chodit po škole do práce :wallbash:
Jinak jsem se chtěl zeptat. Chci jít se zadkem nahoru a přemýšlel jsem nad tímto http://www.escape6.cz/podvozky/podlozky-pruzin-pro-zvyseni-vozu/skoda/octavia-i--1u--predni-nahon/Podlozky-pro-zvyseni-vozu-pro-Skoda-Octavia-I--1U--predni-nahon-Limousine---Combi-zadni-naprava--20mm-ID15841/
Máte to někdo na své Octě ? Tipy, rady, uvítám vše :)

Odkaz ke komentáři

Doprostřed by šel znak škodovky ;) Jinak to jsou 6.5x16 5/100 ET38
Strašně se mi tyhle a jim podobný disky líbí tak do nich s největší pravděpodobností pujdu :rolleyes:

Ale jelikož zima ještě pořád ještě ani nezačala tak je do jara času dost. Nic zbytečně neuspěchám a budu vybírat celou zimu :)

post-40200-0-73181300-1416260938_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To spíš byla taková optimistická nadsázka :D Jelikož až budu mít kola příjde na řadu facelift a to taky sežere nějaký ty finance :(
Navíc to budou moje první kola jiný než 15" tak si myslím že je stejně lepší nejít hned do něčeho znatelně většího :) Takže všeho s mírou :pivo: Kdo ví třeba u 16" zůstanu :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak jsem kočce měnil očka za nové LaK a co jsem při tom nenašel.... :wallbash:

Na pravém světle bylo ulámáno kdeco a pravej blinkr je taky jak když se mazlil s medvědem.
U levého blinkru jsem též zjistil že je ulomená packa, která je položené ze shora na světle.
Tak doufám že mi někde nevypadne než bude novej :lol:

Na fotkách jsem úkázal rozdíl mezi pravým a levým světlem aneb jací jsou v Německu kutilové.

Výsledek sem už nenafotil protože jsem si při úklidu přibouchl palec do dveří :angry: A odešel jsem nasranej domů :D
Zítra přidám pár foto :)

post-40200-0-03558700-1420147724_thumb.jpg

post-40200-0-03459500-1420147733_thumb.jpg

post-40200-0-45535200-1420147740_thumb.jpg

post-40200-0-13467300-1420147748_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

O faceliftu jsem z prvu uvažoval, ale jak šel čas tak jsem usoudil že tenhle starší face má taky svoje kouzlo a rozhodl jsem se že to takhle nechám.
Jinak už mám na cestě dom modré ledky a sufitky, kterýma si to pěkně prosvítím. Bude to asi fuška, ale přece modrá je dobrá ^_^

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...