Ladews Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Ahojte, řešil někdo problém s tím že mu fouká kolem předních dveří na řidičově straně? (teda aspoň myslím). Nemůžu najít nikde místo kudy by to valilo ale pocitově mi to přijde jako kdyby jediné co mě dělilo od proudění vzduch je tapec. Vyměnil jsem těsnění na dveřích ale nějak se to nezlepšilo. Ještě se chystám vyměnit to vnitřní těsnění na autě, všiml jsem si že je tošku "vychozené" oproti spolujezdci, ale zas se mi nezdá aby to udělalo takovou paseku. Nemáte někdo nějaký TIP? Díky moc za každou radu na co se zaměřit. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Taky pri jizde nad 70km/h slisim takove foukani ale jak prilozim ruku kolem dveri tak necitim zadny pruvan... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Tak tak, fouká to kolem mě jako kdybych stál někde na kopci ale nic nemůžu najít. Ještě mě napadlo jestli třeba nechybí nějaký plast v motoru a nebo něco kudy to může foukat jakože do auta. pocitově do dveří no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 No nwm uvidim skusim vymenit tesneni co je na dveri bo vim ze ho mam stiple... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 To jsem vyměnil a beze změny, teď budu měnit to co je přidělané na autě, zdá se mi trošku horší oproti druhé straně, ale obávám se že to bude jen takový výstřel do tmy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Aha tak jak to vymenis dej vedet. To by nejlepe chtelo jet ale aby ti to nekdo poslouchal, ale takhle jak jedes a jeste kontrolujes dvere tak to neni dobre:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Určitě v úterý by mělo dojít tak uvidíme jak pochodím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 16, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2014 Zkus si ty dvere oblepit kryci paskou at tam nemas hrany a zkus to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Určitě v úterý by mělo dojít tak uvidíme jak pochodím Tak jak jsi dopadl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Tak jak jsi dopadl? Bohužel neslavně, zatím pátrám dál, ale jelikož jsem bez garáže tak v tomto počasí nemůžu pořádně rozdělat tapec mrknout kolem zrcátka atd atd. Měl by tam být nějaký molitan, když jsem oddělal kryt tak tam byl ale možná je nějak blbě poskládaný nebo něco. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Mno ja asi skusim oblepit ty dvere paskou ja radi maros at vim ze to delaji ty dvere.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Prosinec 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Mno ja asi skusim oblepit ty dvere paskou ja radi maros at vim ze to delaji ty dvere.. jojo to je taky možnost. Ale co jsem se dozvěděl ve Škodovce, tak mi právě říkali o tom molitanu pod krytem zrcátka (vnitřním) tak jestli tam není zakopaný pes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 To zjistim tou paskou jestli to bude foukat furt tak muzem aspon vyloucit dvere..:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dantesak Odesláno Leden 24, 2015 Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 ahoj, mam stejny problem jen nekde u zadních dveří za spolujezdcem , jako bych mel otevrene dvere ,,slysim foukani ale jen od rychlosti 70-80km/h . Byl jsem s autem v lakovne na opravu praveho zadního blatniku ,tak nevim jestli neco nepodelali u zadnich dveri s tesnením(nepripada mi poskozene) , spíše mi to pripada ze to jde nekde od toho trojuhelniku okenka u zadnich dveri 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 dantesak: To mas klasicky problem, bol rieseny aj cez servisy skodovky (servisna akcia). Popis je tu niekde k dispozicii, staci natlacit silikon pod to tesnenie okolo trojuholnikoveho okienka (alebo ked, tak rozobrat dvere a riesit so vsetkym okolo). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Květen 17, 2015 Sdílet Odesláno Květen 17, 2015 Tak dvere jsem oblepil paskou a zadna zmena... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 18, 2015 Sdílet Odesláno Květen 18, 2015 co z dveri si obliepal? ak ide hluk od zadnych dveri, ttak skus oblepit zadnu hranu maleho okienka tych dveri (okienko voci ramu dveri) Inak najlepsie keby si previezol niekoho, kto ti pozrie odkial to fuci/huci, samemu sa to dost zle robi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Květen 18, 2015 Sdílet Odesláno Květen 18, 2015 Oblepil jsem sparu dveri... jeste to.musim nejak vyzkouset.. skusim to okno i ty zadni dvere i kdyz to jde sliset od prednich dveri. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 18, 2015 Sdílet Odesláno Květen 18, 2015 tyhle zvuky se v autě strašně nesou, takže místo vzniku může být opravdu na druhé straně i vzadu:) Tu izolepu tam nenechávej dlouho, já jí tam nechal asi 14 dní a pak jsem to z toho nemohl dostat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Květen 18, 2015 Sdílet Odesláno Květen 18, 2015 Nechal jsm ji tam cca 10min pak projel.. uvidim budu patrat dal, ale ted neni moc cas.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Červen 6, 2015 Sdílet Odesláno Červen 6, 2015 Foukani ze zadni casti je v mistech kde je trojuhelnikovy okynko jak se tu psalo odtahnout tesneni a natlacit tam silikon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rostislavh Odesláno Září 5, 2015 Sdílet Odesláno Září 5, 2015 Koupil jsem O2 a stejný problém. Silikon vše vyřešil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Září 5, 2015 Sdílet Odesláno Září 5, 2015 A nevis kde presne v ktere casti to foukalo spodni, horni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rostislavh Odesláno Září 6, 2015 Sdílet Odesláno Září 6, 2015 A nevis kde presne v ktere casti to foukalo spodni, horni? Zadní malé okénko na pravé straně.Natlačil jsem to kolem celého těsnění a je klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Září 6, 2015 Sdílet Odesláno Září 6, 2015 Ty jo ale mne se zda jako by to foukalo nekde u ridice.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 7, 2015 Sdílet Odesláno Září 7, 2015 mne tiez "fukalo" vzadu na pravej strane za tym trojuholnikovym okienkom. To som vyriesil vymenou komplet tesnenia aj s tym okienkom (ale staci natlacit silikon za to okienko a narazit ho nazad) Teraz mi zasa fuka vpredu niekde v priestore A stlpika (aerodynamicky hluk vzduchu nad cca 80 km/h). Este som nezistoval kde a ako, ale predpokladam, ze niekde len zle dosada tesnenie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rostislavh Odesláno Září 7, 2015 Sdílet Odesláno Září 7, 2015 Já jsem okénko nevyndával jenom jsem ohýbal těsnění a tlačil silikon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NutFlush Odesláno Září 13, 2015 Sdílet Odesláno Září 13, 2015 (upraveno) Kam přesně natlačíte ten silikon, přímo pod tuhle gumu? Stačí nějakej noname silikon, ne? Asi čirej, ale nejlíp nějaký malý balení zkusím někde sehnat... EDIT - trochu sem upravil obrázek - předpokládám, že silikon patří natlačit mezi sklo a rám dveří - viz zelená linka na obrázku. Podle červený linky by to bylo k ničemu :-) Díky Upraveno Září 13, 2015 uživatelem NutFlush 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rostislavh Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Přesne podle zelene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Zelena linka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.