Přejít na obsah

LuTri-ho Karkulka

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás,

Takže věci se u mně trošku pohnuli a já přesedlal ze své OI do trošku novější OII.

Pár věcí pro představení

Výbava: - Světlý interier - ten je na prodej !!!
- Maxidot
- Climatronic
- Kompletní elektrická výbava
- Vyhřívání předních sedaček
- Xenony

Motor je 2.0 Tdi 16V BKD . Najeto 280.xxx

Auto je po kamarádovi, takže jsem věděl do čeho jdu.

Nějaké plány s autem jsou, ale uvidím co bude realita :D . Jinak už mám nachystané parkovací senzory a tažné zařízení a ještě MF kožený volant. To by pro začátek stačilo :D , co bude dál se uvidí.

Fotky dodám jen co přibude něco nového :-)

post-26912-0-68219200-1416378413_thumb.jpg

post-26912-0-61365000-1416378844_thumb.jpg

post-26912-0-30076600-1416379021_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak mezi námi vítej :)

Červená je pěkná, zvláště, když se naleští a s béžovým interiérem mám pro tuto kombinaci slabost - je škoda, že ho chceš měnit, i když vím, že není moc praktický, v rodině jsme to měli 2x.

Tak ať slouží a snad z auta nebudeš dělat to, co není, jako mnozí ostatní :palec:

Díííky za uvítání, už je to můj druhá Octávka :)

Tady je má první: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=23283&hl= kterou jsem prodal kvůli této právě :).

právě proto ji teď mám v lakovně na nějaké opravky laku a celkové vyleštění, a pak už jen navoskovat, ať to přežije zimu :palec: .

Jako joo, je to moc hezké, ale já při své práci, kdy mám servis, tak se toho hrozně bojím, aby to za pul roku nebylo uplně černé :D .

Tý, nemám v plánu nic divokého, dolatit to do červeno-černa. Možná Rs nárazníky, ale nic víc..Spíš doplnit výbavu ;) .

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

Interiér je fakt krásný :palec: Proč ho měníš?

Jinak pěkný nájezd - mám podobný :D ať Ti auto slouží dobře a dlouho ;)

Čáu,

Měním ho kvůli své práci, kdy mám autoservis a někdy mi to ani nemyslí a skočím do auta v monterkách :D , ale je pravda, že všem se líbí a jako aj mě se líbí, ale nevíím..

Nájezd je pěkný, ale nijak moc podstatný. Auto má servisní historii a je to přímo od kamaráda, nedávno dělána spojka..takže proč to nebrat B) . Zatím se u mě auto ohřálo nejdéle 2 roky :D , rád bych víc, ale vždy se objeví něco moc zajímavého..

ty jo, 280 tkm neni uz to nejak moc ? Jinak pekna je :)

Jak se to veme, myslím, že je to dobře zajeta Octávka B)

pekny BKDcko :) jakej to mas rok?

Dík, rok 2005. Máš taky BKD ?

Vítej :pivo:

Nájezd solidní, tak ať slouží bez problémů. :palec:

Díky za uvítáníí :pivo: ,

Problémy budou asi vždy, je to staré auto :D , ale snad budou minimální..

Takový km má každá druhá octavia ,jen plno lidí to určitě neví.

:palec:

Pekna tak at slouzi :palec: Je daleko lepsi mit najezd 280 a vedet ze je realnej, nez kupovat z acek 150 a realne ma klidne i 400 jen je novej volant, ovladace zrcatek a dalsi typicky "osahany" veci ;)

Kilometry nejsou důležité :)

Stickler mel urcite na mysli prave ty rs narazniky :D

A sakra :D , ale tak to je až někde na konci mého seznamu..

Odkaz ke komentáři

Čáu,

Měním ho kvůli své práci, kdy mám autoservis a někdy mi to ani nemyslí a skočím do auta v monterkách :D , ale je pravda, že všem se líbí a jako aj mě se líbí, ale nevíím..

Nájezd je pěkný, ale nijak moc podstatný. Auto má servisní historii a je to přímo od kamaráda, nedávno dělána spojka..takže proč to nebrat B) . Zatím se u mě auto ohřálo nejdéle 2 roky :D , rád bych víc, ale vždy se objeví něco moc zajímavého..

Tak co se týče interiéru, tak chápu. Ale je prostě super :D

Co se týče nájezdu, tak jsem nepsal, že je podstatný ;) psal jsem, že ho mám podobný - když při takovém nájezdu něco na autě odejde, nepřekvapí to tak, jako když bys domů dotáhl OII se "zaručenými" 130tis.km a vysypaly se Ti spojkové válce, na to třeba setrvák a ložiska v kolech :) Navíc pokud auta měníš po dvou letech a spojka je po GO, tak ji určitě u tohoto auta už řešit nebudeš :D

Držím palce s úpravami ;)

Odkaz ke komentáři

Tak co se týče interiéru, tak chápu. Ale je prostě super :D

Co se týče nájezdu, tak jsem nepsal, že je podstatný ;) psal jsem, že ho mám podobný - když při takovém nájezdu něco na autě odejde, nepřekvapí to tak, jako když bys domů dotáhl OII se "zaručenými" 130tis.km a vysypaly se Ti spojkové válce, na to třeba setrvák a ložiska v kolech :) Navíc pokud auta měníš po dvou letech a spojka je po GO, tak ji určitě u tohoto auta už řešit nebudeš :D

Držím palce s úpravami ;)

Super jee a k té červené se fakt hodí, ale tak uvidíme třeba ho nechám :D ..

Nooo, asi tak jak jsi napsal, když se něco stane, tak tě to prostě tak nepřekvapí :D , vím že když odejde turbo, tak si svoji práci odpracovalo, ale na bývalé O1 jsem měl origo turbo při 404.xxx a pak ho prodal a jezdíl ještě dál :D , tak uvidíme třeba to tady bude podobné..Já je neměním plánovaně, spíš když přijde něco výhodného, tak po tom skočím.

Díík, až se to vrátí z lakovny, tak to rozjedem :P :D

No nádhera :-D ale dlouho ti nevydrží, tohle jsi říkal už u Vectry i u OI :D

To se ještě uvidí :D

Odkaz ke komentáři

zdarec ''sůsede'' :D

vidím, že jsi přesedlal o řadu výše. Pěkná octa a ten interiér je fakt super :palec: ještě to přehodnoť s tou výměnou. Na práci si tam dávej ochranné igelit. návleky nebo pořiď nějaký potah ;)

A co nějaký regionální minisraz, pořád myslíš, že je nerálný?

Odkaz ke komentáři

zdarec ''sůsede'' :D

vidím, že jsi přesedlal o řadu výše. Pěkná octa a ten interiér je fakt super :palec: ještě to přehodnoť s tou výměnou. Na práci si tam dávej ochranné igelit. návleky nebo pořiď nějaký potah ;)

A co nějaký regionální minisraz, pořád myslíš, že je nerálný?

Zdravím tě :D ,

Přesně tak, přesedlal jsem do trošku modernějšího vozu. Jako, abych řekl pravdu, už jsem byl rozhodlý, že ten interier jde pryč, ale tak jsem nahlodán :D ..potah používám a uvidíme za nějakou chvíli, jak to bude hezké..

Tyy, z mé strany to nereálné není, zkusím napsat a něco zoorganizovat už jen proto, že tvou O2 bych viděl rád :P

Odkaz ke komentáři

Když si budeš dávat pozor, tak by interiér mohl vypadat pořád čistě, ale furt si na to myslet bude horší :D na léto budeme mít stejné kola říkáš :D jo pegasusy v černé barvě budou na tvé octě vypadat super :palec: já zůstanu u stříbrných :)

Já bych se určitě zúčastnil, pokud bych měl volno, takže zkusit by se to mohlo...na tvůj interiér bych se taky rád podíval ;)

Odkaz ke komentáři

Však ať se staví zítra na štamprlu, budem je voskovat? :P

To jooo, my u toho budem pit ? :D navíc já mám auto pořád v lakovně :P

Když si budeš dávat pozor, tak by interiér mohl vypadat pořád čistě, ale furt si na to myslet bude horší :D na léto budeme mít stejné kola říkáš :D jo pegasusy v černé barvě budou na tvé octě vypadat super :palec: já zůstanu u stříbrných :)

Já bych se určitě zúčastnil, pokud bych měl volno, takže zkusit by se to mohlo...na tvůj interiér bych se taky rád podíval ;)

Snažit se budu, ale otázkou je, kdy mi to ujede :D ..

Černé pasují víc, než stříbrné k té červené, ale u tebe můžou být takové i takové ;)

Tak to musíme nějak spáchat, ale necháme to, až budu mít auto u sebe B) ..důležité je, že se budou mít oba dva účastníci srazu na co dívat :D

Vůbec se nenech odradit od RS nárazníků! :loool: Designově jsou povedenější, takže proč ne. :P Za mě lepší, než když si někdo auto jen oblepí znáčky a nápisy RS. :wallbash: :)

Ještě nad tím popřemýšlím :D , spíš si pohrávám s myšlenkou nechat zalakovat nenalakové části nárazníků..

Odkaz ke komentáři

To by byl teda velmi početný srázek :D

O sportpaketu jsem taky přemýšlel, ale asi nemožné sehnat..jedině ve škodovce, ale tu cenu bych radši vidět nechtěl :blink:

Vypadá takto:

attachicon.gifsportpaket.jpg

víc fotek tady: http://www.auto.cz/skoda-octavia-2-0-fsi-sportpaket-1150

Nějak to začít musí :lol: ..

Noo, asi začnu nalakováním nárazniku a lišt..ale to křidélko se mě líbí moc.. ^_^

To by byl teda velmi početný srázek :D

O sportpaketu jsem taky přemýšlel, ale asi nemožné sehnat..jedině ve škodovce, ale tu cenu bych radši vidět nechtěl :blink:

Vypadá takto:

attachicon.gifsportpaket.jpg

víc fotek tady: http://www.auto.cz/skoda-octavia-2-0-fsi-sportpaket-1150

Nějak to začít musí :lol: ..

Noo, asi začnu nalakováním nárazniku a lišt..ale to křidélko se mě líbí moc.. ^_^

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...