speKtis Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Zdravím. Koupil jsem auto s vložkou filtru ok KN. Dneska jsem se dal do jejího čištění, a i přes to, že z toho po oplachu vytekl neskutečnej bordel, tak se mi nepovedlo dostat pryč úplně vše.. Šťourat se mi do toho moc nechce abych ji nezničil... Má někdo podobnou zkušenost? Nějaké rady? Oplachoval jsem pod proudem vody z kohoutku, i pod sprchou, různě ohybal, otáčel, nakláněl... Bude hodně vadit, když tam sem tam něco zůstalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Osobně bych tam radši dal papírovou vložku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Listopad 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Tu tam mam dočasně než dodělám čištění KNka... A musim říct že to auto mi přijde takový "udušený", nechce se mu do otáček jako předtím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Listopad 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Tak jsem ten bordel vybral opatrně ručně :) Zejtra to šlehnu zpět do auta a jedem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 U benzinoveho auta má KN pozitivní vliv, ale u nafty to není poznat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Listopad 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 (upraveno) Neni poznat? Víš že bych se i hádal :) Když jsem ho vyndal a jezdil 14 dní na obyčejné papírové vložce, bylo to jako bych řídil úplně jiné auto. EDIT: V tom smyslu, že to chtělo víc plynu, aby šlo do otáček, a bylo takový těžkopádný. Po nasazení zpátky mi to přišlo jako by bylo o 200kg lehčí, neměnil bych. A jede líp od spoda Upraveno Listopad 27, 2014 uživatelem speKtis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno1p1 Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 Ale slisel jsem ze se tym vic zasira turbo....ale nevym co je na tom pravdy...sam bych si ho asi taky dal,jen kuli tomu ze se mi to paci,i ked to mozna nicemu neprida 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 Turbo nie, ale vahu vzduchu moze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Listopad 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 Když se přežene impregnace olejem tak může zanést váhu vzduchu, to ano. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 28, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 Pročti si o KN filtrech něco na Dieslepower fóru. třeba zde: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=138703&start=0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Listopad 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 Já jsem si to osobně vyzkoušel, nic o tom číst nemusim :) Prohazovali jsme to i na jiném autě a ten rozdíl v náběhu do otáček tam prostě je :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.