Jersey Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 mam problem auto mi zniceho nic zacalo skubat za jizdy na volnobeh kolisaji otacky dnes kdyz jsem se podival na motor tak v hadicce od paliv.filtru do cerpadla "ta pruhledna" tak jde vzduch ale ne jedna bublina coz je neormalni ale primo uplne jak pena milion malinkych bublinek cim to muze byt ? muze to delat spatny filtr ? menen cca pred 4mesici ... poradte pls nekdo :( uz aji hure startuje kdyz dele stoji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drdzusik Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 škube to když vyřadíš nebo se zařazeným kvaltem v tahu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 (upraveno) Co nekvalitní palivo? Ja měl problémy ale s benzínem no Upraveno Listopad 20, 2014 uživatelem jardap007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Listopad 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 skubalo to pri zatahu vymenil jsem palivovej filtr a vypada ze jeto dobry zadny skubani kolisani otacek nic ani pena uz se nedela tak snad uz to bude ok :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PeterSVK Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 ja mam podobný problem s kolisanim otačok ale pri volnobehu nekedy ked vyhodim rychlosť a na volnobeh dochadzam tak otačky začnu byť nepravidelne...po jemnom klepnuti po plyne sa ustalia...alebo pri studenom štarte to iste..može to byť vstrek? auto ma 261K 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TLukes Odesláno Květen 4, 2015 Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 Potřebuju poradit. Vyměnil jsem čidlo teploty motoru a snímač stavu oleje a po nastartování motor sebou na volnoběh strašně hází. Za jízdy nic necítím. Poradite co zkontrolovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.