hansz Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Zdravím, Hledal jsem zde nějakou radu, ale konkrétně tento problém jsem zde nenašel. Jde o toto: Ráno jsem přišel k autu otočím klíčem a všechny kolíčky vyskočí, vezmu za kliku a nic... tak vlezu od spolujezdce vezmu za vnitřní kliku a také nic. nevíte co je za problém? Popřípadě jak demontovat tapec u zavřených dveří? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Už se to tu řešilo. Tuším, že i ve vícero tématech. Zkus pohledat ;-) Něco je třeba zde: forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=15046 A tady máš odkaz na demontáž zadního tapecu: www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/jak-otevrit-zasekle-zadni-dvere-skoda-octavia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hansz Odesláno Listopad 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Já jsem hledal, ale nenašel, pouze demontáž zadního tapce. Ale ten je dost odlišný od předního. Jde mi o to, zda někdo nemá postup jak ho demontovat když jsou dveře zavřené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Já si neuvědomil, že jde o dveře u řidiče. Něco je zde: forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=11019 Je tam i jak se dostat přes tapec na zámek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hansz Odesláno Listopad 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Díky moc, tento odkaz vypadá slibně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hansz Odesláno Listopad 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 Tak jsem to zmáknul, dík za odkaz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.