PaloPD96 Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Caute, potreboval by som pomoct, dva tyzdne mam octaviu 96kw asz. Asi tyzden do zadu, pri vymienani chladiacej kvapaliny, som si vsimol dost cierneho povlaku v expenznej. Tak som to supol do servisu, zevraj uvolnena hadica a vymenili mi G12. Vcera to idem skontrolovat a mam tam toho este viac . Auto ma nabehane 130 000km, tak na hlavu to nevidim ani otecene to nieje okolo tesnenia, a neubuda mi z chladiacej kvapaliny. Foto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Hadam to na olej, ten ubývá? Měl jsem podobně zasranou nádobu na chl.kap když jsem měl špatné těsnění pod hlavou.(vw golf III). Ale to černé se bez oleje neudělá, šel bych po úniku oleje na tvém místě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PaloPD96 Odesláno Listopad 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Docital som sa, ze je to pravdepodobne, olejovy chladic.. Nevie niekto poradit, kde sa na tomto motore nachadza ? dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Pod olejovym filtrom . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PaloPD96 Odesláno Listopad 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 Dik pozriem to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.