Přejít na obsah

speKtisova kokta :)

Doporučené příspěvky

Sehnal jsem je na fb stránce clubu.. Jinak neni nic jednoduššího než vzít černou folii a potáhnout ty originální.. Stejně to tak asi udělam :) Mám na autě nějakou divnou patici u žárovky a nejde mi to tam nasadit... A pilovat věci na autě se mi nechce... Zajímavé, že na jinou octu to šlo v poho :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Ty cerny blinkry se uz nedaj koupit nikde a ja sem ty svetla strikal mam predfejs takze snadny na rozebrani otrel sem mista ktery sem chtel strikat lihem tim sem odstranil ten chrom a sprej sem pouzil obycejni cerny lesk co maj v globusu a bacha na lepici pasku jak ji prilepis na ten chrom tak ho tou lepenkou strhnes

lepsi foto ted nemam ale muzu nafotit

post-21506-14198039859098_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsme si dneska byli užít sněhových radovánek, bohužel to nepřežilo čidlo ABS na předním kole...

VAG-COM verze: IHR 304.0
Autosoft
Číslo dílu řídícího modulu: 1C0 907 379 E
Komponent a/nebo - verze: ESP FRONT MK60 0103
Kódodvání softwaru: 0019458
Kód opravny: WSC 31480
1 Nalezeny chyby:
00285 - Snimac otacek vpredu vpravo (G45)
012 - elektr.chyba v obvodu
Můžu se zeptat, kolik podle vašich zkušeností stojí originál?? na škoda-díly.cz je za 310,- kč, ale v servise mi řekli že druhoška od boshe za 900 a originál za 1700?!?! Přitom škoda-díly uvádí prvovýrobu právě těch 310,-
Odkaz ke komentáři

Tak jsme nasadili blinkry. Nevím jaký z toho mám mít pocit :D Asi je zase prodám dál a polepim si černou folií ty origo :) Jak tam neni vidět parabola tak mi to přijde takový divný :unsure: Takže kdyby je někdo chtěl, jsou na prodej :lol: Vhodné na vyleštěný, jsou jetý a lehounce zažloutly po okraji, takže nejvyšší čas po vyleštění nanést lak nebo jinou ochranu :palec:

post-30002-0-95343700-1420125864_thumb.jpg post-30002-0-11616000-1420125888_thumb.jpg post-30002-0-23031500-1420125911_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky, díky :palec:

Hoši, naskytla se mi možnost koupit originální velká zpětná zrcátka sundané z Octavie RS z Irska.. Už jsou ve stříbrné, vyhřívané.. Můžu je mít za 1000,- obě dvě. Maj ovšem modrá skla, nevíte, k čemu je to dobrý?? Kromě toho že to vypadá fantasticky !! :palec::palec: Asi je vezmu páč můj ročník má pravé zrcátko malé což mě štve :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...