speKtis Odesláno Únor 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 (upraveno) Já mít matroš tak už to mam hotové Spíš čekam na léto, kvůli lepidlu... Příčí se mi cokoliv lepit teď v zimě.. Jen doufám že vytlumím a s mým štěstím mi za týden odejde stahovačka A ještě jedno noční foto :) Upraveno Únor 18, 2015 uživatelem speKtis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Já se k tomu pořád nemůžu dostat. Buď jsem dřív nemohl ze zdrav. důvodů (rok jsem marodil se zádama) nebo na to není čas, protože je auto téměř každý den v permanenci, ale ono to jednoho dne příjde.... :D Jinak je určitě lepší to lepit v teple nebo kdo má garáž, tak si tam trochu přitopí (pokud je to potřeba) a může se pracovat, ale mě to právě moc časově nevychází ;) Ohledně wooferu, svítí to pěkně ;) , já osobně bych teda nechtěl aby to svítílo, ale je to v kufru, tak to nemůže nijak rušit... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Tak světýlka se dají odpojit :) Je fakt že to asi vypnu, protože tady na sídlišti bych byl nerad, aby to někdo viděl... Ale jinak to neruší vůbec, ani to není vidět.. Okna mam maximálně černá a je to přetažené roletkou Jinak právě dorazily kleště na ty pitomý spony, takže můžu odstrojit hadice a konečně vyměnit čidlo teploty vody které mi zlobí Tentokrát jsem koupil nějakou druhovýrobu, měli jí tu v mototechně za 85 korun, což neni ani cena poštovného u originálu, tak jsem si řekl že za zkoušku to stojí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Když se to světlo dá odpojit, tak je to OK ;) . Za těch 85 Kč jsi koupil to čidlo nebo ty kleště? Jinak takové kleště se určitě někdy můžou hodit, je to o hodně lěpší, než ty spony chytat sikovkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Kleště stály víc, 85 korun stálo to čidlo. Nemohl jsem ho tam nechat, třeba překvapí Sikovkama jsme to s kamarádem dělali jednou, a už nikdy víc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Jo sikovkama se to dělá dost blbě, ale když není po ruce žádný nářadí, tak i s něma to jde :D . Jinak můžeš dát nějaký odkaz na ty kleště? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 http://www.uni-max.cz/kleste-na-hadicove-spony/d/ Vazne doporucuju... Sundat tu sponu je otazka par vterin :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 no na tom video luxus basy :P taky mi tancuje přívešek když to ohulím na plno :D ale k jízdě to nejde pak není slyšet nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Díky za odkaz, jinak pokud to dobře chápu, tak když ty kleště zmáčkneš, tak si to tou páčkou zajistíš a nemusíš už ty kleště držet? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Chápeš správně :) Akorát nic nemačkáš, je tam pružinka a zaaretuje se to samo po určitých stupních ;) Mačkáš páčku když chceš sponku povolit K jízdě to vážně nejde, strašně to odvádí pozornost. Co je ale výhoda takhle výkonných beden, že i na malou hlasitost umí basovat mohutně, že má člověk pocit že jsou ty basy prostě po celém autě, není slyšet odkud ten bass vychází... U levných repro bylo vždycky slyšet že dveře hrajou na hovno a jde to z kufru To tady nehrozí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Noo hraje to vážně pěkne. To tě budou sousedi milovat :D Ty kleště by se mi taky šikly :D Čím se dá vyčistit turbo ? Nemáte nějake rady ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Se známym jsme to házeli do nějakýho roztoku... Až ho uvidim tak se optám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Hraje ti to pěkně Když jsem to video viděl v práci se staženým zvukem, vzpoměl jsem si na tuhle scénu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 jo hraje ti to fakt luxusně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Diky diky :) Taky jsem nadsenej :) Konecne jsem nasel to co jsem hledal. Btw Ladis, nestal jsi dnes na Kamenne?? :) Jednu octu jsem tam okukoval a byla te tve hoooodne podobna :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Chápeš správně :) Akorát nic nemačkáš, je tam pružinka a zaaretuje se to samo po určitých stupních ;) Mačkáš páčku když chceš sponku povolit K jízdě to vážně nejde, strašně to odvádí pozornost. Co je ale výhoda takhle výkonných beden, že i na malou hlasitost umí basovat mohutně, že má člověk pocit že jsou ty basy prostě po celém autě, není slyšet odkud ten bass vychází... U levných repro bylo vždycky slyšet že dveře hrajou na hovno a jde to z kufru To tady nehrozí Díky za objasnění , píšu si to k dalším věcem, které by bylo dobré pořídit do výbavy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 To souhlasím :) Ty spony člověk sundavá prakticky při každé práci na motoru a tohle to hodně usnadní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 Dobrej postřeh Určitě to byla naše, žena se tam v těch místech pohybovala :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 Jsem si to myslel Člověk na první pohled pozná, že je o to auto postaráno Octávek je hodně a 95% z nich bohužel vypadaj jak šroty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Hlásím vyměněné čidlo teploty chladící kapaliny. Pár poznatků - Kleště na spony maximální luxus Sundat hadice byla záležitost ani ne na minutu. - Než budete někdo to čidlo měnit, je dobré nechat to auto aspoň hodinu stát FAKT je to horký - Originální čidlo mi přišlo nějaký divný, ukazovala to kraviny... Teď jsem dal druhovýrobu za 80 korun a paráda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Paráda, takže kleště se osvědčily a čidlo snad bude taky dlouho fungovat a příště to dělej když je voda studená... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Jojo teď už to vím Čidlo snad vydrží doufám... Znova už to dlouho dělat nechci, přístup jak k penězům.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Taky jsem dnes menil cidlo a byla to otazka par min, ale auto mi cely den stalo v garazi no :-P vytekly max 2 decky vody :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Tak v garáži se maká jinak než venku noo, to vám lidi všem závidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 :-) jo garaz je garaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 (upraveno) I v těžkých "rodinných" situacích se nesmí zapomenout na mazlika Trochu jsme vylepšili volant, ať nám to ladí s vnějškem EDIT: Právě tu byl kurýr a přivezl zelené žárovky do budíku. Podle videa na netu svítily obstojně, tak snad to zvládne prosvětlit i budík, večer nahodim foto Upraveno Únor 24, 2015 uživatelem speKtis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 No krásný :) Jak já ti ten volant zavidím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Vidíš to, a já když auto kupoval, jsem ani nevěděl o co jde A vždycky když někam přijedu tak jsou lidi hotoví z volantu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Tak jsem ráno našel na parkovišti moc milé překvápko... Samozřejmě žádný kontakt, nic, druhej mi to vzal o nárazník při vyjíždění z parkoviště a v pohodě si odjel... Naštěstí vim kdo vedle mě stál celou noc, a našel jsem to v 7 ráno, takže je hodně nepravděpodobný že by to byl někdo jinej.. Půjdu se podívat i na druhý auto až tu bude, mimochodem taky Octávka... Otázka je, dá se to nějak řešit, když z toho místa prostě odjel, ale budu vědět že to byl ten dotyčnej? (předpokládám že na jeho předku najdu něco podobného) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 @speKtis no oznam to na pčr a až se s autem vrátí tak tam asi uvidíš čerstvé škrábance po nehodě s Tvým lakem, takže to bude asi jasné, ne? Nechápu proč nenechal kontakt, vždyť by to celé zaplatila pojišťovna, navíc je to slušnost.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.