Přejít na obsah

speKtisova kokta :)

Doporučené příspěvky

Zatím nic nemam, hodbu budu řešit jako první věc po splacení auta v létě :) Teď mám jen nějakou noname tubu, aby se neřeklo :) Na tenhle zesilovač jí ani dát nechci, protože se bojim že jí zničim :lol:

Jinak jako subwoofer by se mi líbilo něco taktéž od Hifonicsu, kolem těch 500W rms by mi stačilo. Do dveří něco jako http://www.ahifi.cz/reproduktory-ground-zero-gztc-165tx.html#komentare toto. Dveře samozřejmě vytlumim :) Jen váhám, jestli i repro ve dveřích proženu přes zesilovač, nebo nechám jen na rádiu. :huh:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes nalepil tu masku. Na druhý pokus, ale bohužel, při skládání celé masky se mi pravý dolní roh (na fotce) ohrnul a bude se to muset předělat. Každopádně na to už nemam nervy a nechám to až na jaro.. Přes zimu to stejně nejspíš dostane pěkně zabrat. Zítra sjedu na wapku a nahodím foto na autě :) :palec:

post-30002-0-06604700-1418424222_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se konečně odhodlal a protáhl kabeláž na budík turba. Teď už jen přidělat pořádně na sloupek a připojit :)

Nebyla by tu dobrá duše, která by mi poradila se zapojením zárovky v budíku? Co kam zapojit... Samozřejmě chci, aby se budík rozsvítil při rozsvícení parkovaček (potkávaček) a aby šel jas regulovat ovladačem vedle přepínače světel... Ale vůbec nevim co kam zapojit a hlavně jestli nebudou vadit dva drátky v jednom pinu na přepínači... :blink::blink:

post-30002-0-53319200-1419524499_thumb.jpg post-30002-0-81896100-1419524510_thumb.jpg

Upraveno uživatelem speKtis
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...