Přejít na obsah

Moje Agáta


Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...

Jo je to sice cina ale podle hodnoceni na internetu to jsou pry hodne kvalitni pneu, hodne lidi co to recenzovali tak psali ze jeli na hodne pneu premiovych znacek a tyhle se jim hrave vyrovnaji a nekteri i dokonce ze jsou lepsi tak uvidime ? koukni zde https://www.testovanipneumatik.com/web/pages/letni-pneumatiky/landsail/ls588-uhp , za tucenu jsem je proste musel zkusit ?

 

Odkaz ke komentáři

Hodnocení mají hodně dobrý a za tu cenu to ve výsledku nemusí být špatný. Já mám teď 2 roky Kormorany, nejsou taky špatný, jen jsou hlučnější. Letošní letní sezonu by ještě měly vydržet, ale další rok už budu muset koupit nové pneu, tak jestli s nima budeš spokojenej, tak bych je asi taky zkusil ;-)

Odkaz ke komentáři

dufam ze si nekupil vsetky co mali na sklade :D ja ich planujem kupovat za mesiac...mesiac som stravil s porovnavanim a podla recenzii i na zahranicnych weboch tiez ich budem kupovat..a nedavno som ich videl na audi RS4 tak si myslim ze to nebude len taka "obycajna cina" :)
hlucnost, jazda za mokra a uspora paliva hovoria za vsetko...;) realne co pisali ludia tak najazdili s nimi okolo 40 000 km
potom hod foto jak vyzeraju na aute

Odkaz ke komentáři

? dam vedet jak jsou na tom ? 

Jinach se chci pochvalit s dnesnim vysledkem ?

IMG_20180224_165225.thumb.jpg.96eeae89612f6511a733fa5874f72e71.jpg

Ale mam jeden problem, mel jsem predtim automaticke sviceni potkavacich a zadnich svetel a palubovky ,bylo to napojeno na konektor jak se zapinaji svetla na pin č. 6 , ten jsem odstranil a napojil tam to denni sviceni , sadni svetla a palubovka uz po otoceni klicku nesviti ale predni svetla sviti, nevite kde by to jeste mohlo byt nejak napojene , nebo proc mi to porad sviti ?

Odkaz ke komentáři

Sviceni moc pekne a Landsaily budou urcite fungovat, kamos ma zimaky na rs2 a je max spokojeny. Taky jezdim na cinach a to Atlas a uplne pohoda, 225/35r19 a neni problem na vode, suchu, s brzdnou drahou, jsou tiche a najel jsem s nima 40 tisic a neseknout vlastni blbosti vnitrni hranu tak by jeste daly dalsich tak 10, mely 3-4mm

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zdar octavaci, mam problem , při výměně oleje (olejového filtru) sem zlomil trychtýř olejové měrky , tak jsem dokončil výměnu oleje, dolil podle měrky na horní rysku (ulomený trychtýř jsem si přidržel) pak jsem si zajel koupit novy trychtýř a vyměnil ho, ale když jsem si po asi tydnu preventivně zkontroloval hladinu oleje tak je najednou asi o 1cm nad horní ryskou, tak ted nevím jestli se mi tam ještě tolik oleje slilo (což se mi zdá trochu moc) nebo není náhodou třeba ten trychtýř kratší než původní ?(je třeba víc typů?) nevím co dělat :/

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Tak jsem ještě zapomněl dopsat že problém s olejem vyřešen , nejak jsem se přepocítal a nalil tam moc oleje, ale všude na netu psali že do O1 tdi se leje 4,5l oleje tak jsem tam tolik nalil , potom jsem s tim byl u mechanika tak mi zjistil že do mého už se leje jen 4,3 :facka: takže upuštěno trošku oleje a problém vyřešen :biggrin:

A ted aktuální dotaz, dneska dělám repas zadního třmenu ( zatuhla ruční brzda v třmenu ) a na netu v návodu je na třmenu vratná  pružina ale ja ji tam nemam , na O1 tour už  se nedávala nebo se mi ztratila nebo jak. A ani v autokelly ji nemají jako náhradní díl a ani na nových třmenech ji tam nevidím :huh: tak jsem z toho trošku jelen :elk:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...