43VTEC Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Ahoj , tak jsem se konečně odhodlal se podělit o svého mazlíka ^_^ je to Octavia 1,9 TDI 74 kw PD r.v. 2006, koupil sem ji na podzim 2014 po dlouhem hledání :) a hned jsem věděl, že je to ona ;) moc výbavy to nemá, ale mě šlo hlavně o to, aby byla zachovalá a jezdila, hlavně aby byla v conejlepším stavu :) pár fotek z bazaru tady už stojí doma samozřejmě jsem hned musel vytáhnout vapku a umýt si ji B) :D hned jsem si pořídil i pár úprav řadící páka šla hned pryč a nahradila ji nová, hezčí z OIIno a samozřejmě už jsem to nemohl vydržet a hned jí pořídil nové botky MAM R18 ( já vím, má je každý atd, ale mě se prostě vždycky budou líbit a OI vždy budou slušet :) ) :D jenže jsem si je pořídil až ted, jak už conevidět nasype sníh, takže budu muset počkat na přezouvání až do jara, nevím jak to vydržím :DD Pár planovaných úprav do budoucna :Chromové kroužky kolem tachometrů Dvojitá brzdová a obrysová světla Parkovací senzoryTempomatNové znaky ŠkodaMožná chiptuningKvalitnější hudbaZatmavení okenSportovní pružiny Volant z OII FL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mix Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Pěkný to kočár Vybral si ji dobře a kola jsou taky parádní :) Tak přeji spoustu ujetých kilometrů bez nehod a ať ti dobře slouží ^_^ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 25, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 pěkné vozítko a plánované úpravy super :) hodně spokojených km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Listopad 25, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 Vitej s Agatou! Peknou babu sis vybral tak hodnene kilometru at holka nezlobi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Listopad 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 Díky hoši :D snad nebude zlobit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Listopad 25, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 Ať jezdí a bez nehod :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Listopad 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 Dík :)Nevíte náhodou někdo jestli jde přidělat na OI automatické otevíraní 5tých dveří ? :) jo a ještě bych potřeboval poradit, jestli nemá někdo zkušenosti se zapisováním kol 8,5J x 18" ET35 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Prosinec 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Tak jsem se konečně stal plnohodnotějším členem :D nálepka se octaviaclubu fakt povedla autičku sluší ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Dík :) Nevíte náhodou někdo jestli jde přidělat na OI automatické otevíraní 5tých dveří ? :) jo a ještě bych potřeboval poradit, jestli nemá někdo zkušenosti se zapisováním kol 8,5J x 18" ET35 ? Co se tyce zadnich vrat zalezi co mas za komfortku a taky bys musel mit jiny vzpery. Mas klasiku klic nebo vystrelovak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Hezký, ať ti to šlape podle představ...btw vždycky se mi líbili tyhle sedáky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Pěkný kombíček, ať dobře slouží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 michal92: mam komfortku 3. gen. a vystřelováknumikk a Martin_TDi: díky hoši, a ty sedačky se mi taky libily :D měl jsem na ně štěstí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Leden 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 No tak se teda zadařilo :(Naštěstí jsem nedopadlo až tak špatně jako on, a vzal to i na sebe takže jsem z toho vyváznul celkem dobře no, ale zamrzí to :( :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Au, to je škody.... Co se stalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 tohle je škoda.. odnesly to i vrata nebo jen nárazník a výztuha? typuju že někdo za tebou nedobrzdil na sněhu/ledu a poslal tě k té zdi... snad se to vše rychle vyřeší a brzo bude jako nová :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 muže bejt i něco zkrytého pod nárazníkem :( ale dopadl jsi celkem ještě dobře to dělá ta výztuha taky mi už pár krát zachranila prdel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 jak říká košin, nedobrzdil zamnou na ledu a poslal mě na zed´ :( přední nárazník v cajku jen malý škrábanec, vzadu to boužel odnesly i vrata s mírnou promáčklinou ale naštěstí nic až tak vážnýho a zadek, naraznik na odpis výztuha nevím jak přesně dopadla a vana zapučená , jako jak říkamsere mě to ale mohlo to bejt o hodně horší :) ale rána to byla slušná , až mi to rádio skoro celé vysunulo :D a to jesm ho tam skoro nemohl narvat :DD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Leden 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 Tak moje Aga uz je konecne hotová :) jako nová :D 3 dny mám nový zadní nárazní a ja ho hned poškrábu , me to dneska rano nasraloo :(((( no jo no to je tak když jede člověk v 5 rano do prace ještě se zalepenýma očima :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Leden 23, 2015 Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 To nasere :D 3 dny je slušný ja měl přední asi měsíc a hned jsem serval spodní roh :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Leden 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 ? to dokaze nasrat co ? nastesti to neni skoro videt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Leden 24, 2015 Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 jo byl jsem nasranej jelikož jsem jel přes díry sice pomalu ale jak se auto zhouplo uz jsem slyšel broušení a je to až na plast :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Únor 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Tak dlouho jsem sem nic nepridal tak to ted trosku napravím :)Moje Agátka zase trošku zkrásněla ;)Koupil jsem ji nové žárovky Osram Cool Blue Intense , konečně už nemám ty zažloutle světla :D i nové Led parkovačky i nějake ty ledky do stropního světla ale nemám foto :(no a nakonec to nejlepší konečně nové znaky :DD akorat mě štve že když jsem odškrabával ty zbytky lepidla ze zadního znaku tak sem si i trošku seškrábnul lak, jde to na fotce trošku vidět, to mě štve, ale nechápu to, zkoušel sjem to lepidlo dát dolu trošku nechtama a ono šel i lak, nechápu :( , nakonec pohlo trošku ředidla a zbytky pásky šly krásně pryč :) , a výsledek aspon stal za to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mix Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Co jsem tak odpozoroval tak je nejlepší to sundavat vlascem. Ošetřil jsi nějak ten odloupnutej lak ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Únor 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 ja jsem to taky ze zacatku odrezaval niti ale nemohl jsem najít takovou která by se netrhala tak sem uz na to neměl nervy a opatrně jsem to dloupaval umělou škrabkou na okna a šlo to vkliduno nijak zvlášt jsem to neošetřil , bylo to na takovém místě že to je celé zalepené tou oboustrannou lepící páskou co byla na tom znaku, tak jsem to jen pořádně vyčistil, odmastil a nalepil na to, neměla by se tam dostat voda ani nic, jak říkam je to přelepené tou páskou tak doufám že to stačí :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Březen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Jo chlapi mam ještě takový dotaz, budu muset, popřípadě jak, nějak předělávat svou Octavku 1 , když na ni chci dát kola Tomason TN1 8,5x18 ET30 pneu 225/40 R18 ? Bude mi to někde dřít nebo tak něco ? Chci to mít na originálním podvozku, žádny sportovní ani žádne snížení. Prosím o rady a zkušenosti, vím že je tu pár lidi má a neztěžujou si ? díky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Ty kola by ti měly bez problémů sedět, kdyžtak ale napiš Spookymu http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1357&page=104&do=findComment&comment=1403843 a on ti k tomu řekne určitě víc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Březen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Díky za radu , hned mu napíšu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Nemáš zač ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Tak jsou kola doma, mám nezkutečnou radost, to jsou moje vysněná kola :D nebojte se růžove jsem je už koupil , měla to na autě nějaká holka :D ale nevypadají zas až tak špatně s tou růžovou :DDD ale hned půjdou do lakovny :D ale ještě přesně nevím jakou barvu vybrat, přemyšlím o černé, nevím co bych tam mohl navymýšlet, ale určitě uvítam i vaše názory ;) omlouvam se za kvalitu fotek, foceno mobilem narychlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.