Kaji Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Dobrý den, jsem tady nový a zajímala by mě jedna věc. Mám Octavii I 1.9 tdi 81kw, ale nemám maxidot, jde vyměnit jenom budíky nebo to obnáší něco víc. Musí to být ze stejného auta? Nejvíce by se mě totiž libily budíky z Bory s modrým podsvícením. Děkuji za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Ahoj Klasicky popsaný dotaz......bez udajů vozidla.....zejmena u maxidotu aby se vědělo jaká je generace je důležitý ROK....dle generace by to pasovalo možná.....:-)))) ale neni nad originál palubní přístroje s maxidotem a třeba předělat podsvětlení obojí u mne neni problem :-))))) Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaji Odesláno Leden 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Ahoj Klasicky popsaný dotaz......bez udajů vozidla.....zejmena u maxidotu aby se vědělo jaká je generace je důležitý ROK....dle generace by to pasovalo možná.....:-)))) ale neni nad originál palubní přístroje s maxidotem a třeba předělat podsvětlení obojí u mne neni problem :-))))) Mrs. Omlouvám se, to jsem zapomněl. Je to rok 2001. Takže nejlepší je sehnat klasiku na octu a pak změnit podsvícení jo? Dekuji za info... Teď ještě sehnat ty budíky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červen 27, 2010 Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 Zdravím všechny, mám poddobný dotaz. Mám O1 1.9 tdi 81kW Ambiente z roku 2001. Ve výbavě je AC klima, vyhřívané přední sedačky,všechny okna v el., vnějši zrcetka el. + vyhřívané. Chtěl bych vyměnit klasickou přístrojovku za budíky s maxidotem. Jaký je v tom problém a co všechno k tomu potřebuju? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.