Přejít na obsah

O2 nezamyká zadní dveře - centrál, ale cvaká

Doporučené příspěvky

Čaute. Mám takový problém. Má O2 začíná nějak zlobit. Z 30ti zmáčknutí mi zamkne zdaní dveře za řidičem asi jen 1x. Odemyká vždy. Ale při zamykání motorek vždy dvakrát potáhne ale jde slyšet že se zámkem to nic neudělá. Tak to odemykám dálkou a zamykám dokud neslyším to správne cvaknutí a auto je zamknuté. Je v prdeli zámek nebo to muže být něčím jiným?

Bohužel dveře jsou zanýtované a dříve než nýty odvrtám chci být připraven jak to řešit. Na co se zaměřit.

Dveře nyní nepoužívám tak že bych odpojil na konektoru ve dveřích drát kde je odemykací impuls. Tím pádem bych si někde na 120pokus zamknu auto. a pak už když bych otvíral dalkáčem na zadní dveře by nešel odemykací impuls a tak by stále zustaly zamknuté až do léta. Pak bych si pěkně v teploučku vyměnil nový zámek. Problém je že nevím jaký drát odpojit. Zde přikládám foto svorkovnice.

Nemáte někdo schéma zapojení? Pokud se nemýlím tak impulsy jdou do dveří negativem tedy mínusem. Stačí jen vědět jaký kablík střihnout a mám po zimním problému. V letě drátek spojím (připájím) odnýtuju dveře a opravím.

Děkuji za odpověď popřípadě radu

post-3807-0-65830300-1416932302_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...