Přejít na obsah

Dveře řidiče nereagují na nic, auto nejde zamknou ani otevřít.


Venca90

Doporučené příspěvky

Ahoj, potřeboval bych pomoc. Dnes jsem přišel k autu(Octavia I, r.v. 2000, 4x4) chtěl jsem ho orig. dálkačem otevřít, směrová světla problikli jako normálně, ale dveře zůstali zamknuté, tak jsem zkoušel dveře otevřít manuálně u řidiče, sice odemkli se všechny dveře až na dveře řidiče. Po otočením klíčku tuším doleva se mi otevřeli všechny okna po otočením na druhou stranu se jím už moc nahoru nechtělo vůbec, ale hlavně jsem je otevřel proto abych otevřel dveře zevnitř, ale bez úspěchu ani klikou a ani tlačítkem pro otevření či zamknutí zevnitř to nešlo nebo spíše vůbec ani nereagovali... Baterka auta je v ok nastartoval jsem v pohodě. Aby toho nebylo málo, tak potom dveře mi nešli zavřít už vůbec, tudíž auto jsem zamknul tím, že jsem zatlačil kolíky na dveřích... Neměl někdo stejný problém a nebo netušíte čím by to mohlo být? Díky za cokoliv...

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Zdravím měl jsem podobný problém. Řidičovy dveře mi nešly odemykat DO centrálu. Musel jsem je odemknout klíčem. Po sundání tapecu a odpojení konektoru na motoru stahování oken jsem přišel na kámen úrazu. Zjistil jsem, že je to tam úplně vyhnilí a některé piny zůstaly v konektoru. Takže budu muset koupit novou kabeláž+ celej motorek stahování kvůli jednotce, protože jsem nikde nenašel řídící jednotku zvlášť ke koupení.

Odkaz ke komentáři

Teď jsem to řešil u kamaráda na OI r.v.2004,prasklo mu táhlo (lanko) na otevírání řidičových dveří,tak to otevřel z venku,pak chtěl auto zamknout dálkou a dveře řidiče nic,zkoušel to i klíčem v zámku a pořád nic.Sundali jsme tapec a to bylo jediné štěstí (auto má kožené tapecy),už nešlo otevřít,ani dálkou,ani klíčem a ani táhlem zevnitř a ani klikou z venku.Dal jsem nový zámek,nové táhlo a bylo po problému

Odkaz ke komentáři

taky se přidám včera z ničeho nic a nejdou dálkou odemknout řidičovi dveře, prostě nevyskočí čudlík

 

při tom klíčkem mechanicky to jde

centrálem zevnitř( kolíbka na dveřích) to jde

po vyjmutí klíčku to jde

 

je fakt že jsme stěhovali kámoše a zamkl jsem auto s otevřenejma dveřma a kufrem, ale to asi nemůže mít souvislost ne?

Odkaz ke komentáři

taky se přidám včera z ničeho nic a nejdou dálkou odemknout řidičovi dveře, prostě nevyskočí čudlík

 

při tom klíčkem mechanicky to jde

centrálem zevnitř( kolíbka na dveřích) to jde

po vyjmutí klíčku to jde

 

je fakt že jsme stěhovali kámoše a zamkl jsem auto s otevřenejma dveřma a kufrem, ale to asi nemůže mít souvislost ne?

 

Tak to máš možná to samé co mám já a to vyhnilou zásuvku na elektrické části motorku stahování oken, kde to hnije snad každému na octavce. Mám to samé, najednou mi nešlo zamykat DO centrálu dveře řidiče. tak jsem sundal tapec, odpojil konektor na motorku a zjistil, že mi tam zůstali piny z jednotky zaoxidované.

post-19241-0-21899300-1430335097_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak hlásím že jsem to rozebral( a nic neurval B) ) zjistil že nemáme nic zoxidované i tak prostříkal kontaktem a nic

 

já to fakt nechápu, ty dveře reagují na el podnět jinak by se neotevřely na vyjmutí klíče ze spínačky, na stisk tlačítka open/close na panelu, dokonce se mi zdá že to tam zavrní i při tom stisku na klíči, ale cuplík nevyjede

 

ten motorek jen jeden, kolečko taky? takže ještě šance že se ztrácí mezi svorkovnicí a zámkem

 

nemůže tam nějaká finta, něco jak dětskej zámek nebo tak :angry:

Odkaz ke komentáři

Nesmíš se toho bát, když zvládneš opravit Veverku, tak by jsi zvládnul i toto... :D

Jinak závad je určitě v zámku, takže prostříknutí konektoru ti nepomůže. Objednej tedy druhej zámek a budeš mít klid a tento pokud to půjde vyreklamuj ;) . Tak by mě zajímalo, ten zámek asi nebude origo, ale čína, že? ;)

Odkaz ke komentáři

Včera som riešil tento problém, po výmene zámku (myslel som si že to je mikro spínačom) sa nič nenapravilo... odpojil som konektor do ovládania okien a vualá piny zoxidované ale po opetovnom zapojení to funguje všetko bez problémov... aj tak ma čaká v najbližších dňoch výmena elektriky vo dverách... :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zdravým, prosím o pomoc, kdyz zamknu dálkovým tak se mi vše zamkne krom levé strany, po rozdělání jsem zjistil že tento kloubek co dává nahoru a dolů klobouček se vrací spíše do prostřed...takze když odemknu tak vyletí nahoru a spadne zpět dolů a neotevřu a kdyz zamknu tak vyletí dolů a zase nahoru ale úplně nahoru takže otevřu dveře ikdyz je zbytek auta zamkly...elektrika je v pořádku, před tím to nikdy nedělalo... Takže musím těd zamykat a odemykat klíčem abych si otevřel protoze klíčem posunu aspon zápatku, nevíte co s tím? Nějaká oprava? Nebo rovnou nový mechanismus?

 

 

 

 

6479bb7081fd4f45d5ebb4cc60c913e3.jpge1748a8cb853137679be55b288cb7353.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...