LH13 Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Dobrý den,scháním oba nárazníky přední i zadní na O3 RS sedan benzín (nejlépe v bílé ) ale není podmínkou,mám dobrého lakýru.Budou sedět oba na obyč verzi octávky bez dodatečných úprav?Prostě kus za kus...Jinak co jsem koukal,tak bazarové se dají sehnat,ale skoro žádný není kompletní,tedy se všemi mřížkamy a mlhovkamy.Vždy něco chybí.Nemohl by mi někdo poradit kolik tyto výplně cca. stojí a jaké mají kód. označení?Tu středovou hlavní výplň potřebuji bez té díry na tu kostku co hlídá dění před autem...nevím jaký je přesný název toho zařízení:-).Prosím kdyby někdo věděl kde dobře sehnat,vím že se tu jednu dobu objevovali tyto věci za zajímavé peníze z okolí MB klidně do SZ.Budu rád,kdyby mi někdo pomohl s těma výplněma a mlhovkama-kódy a zhruba cenovky?Klidně i odkazy kdyby někdo o něčem věděl na bazarové...a hlavně jestli to půjde bez problémů přehodit na sériovou octu...?Prosím ať nediskutujem na téma předělávky na RS apod. jestli je to tuzing apod. je to zbytečné,nescháním to pro sebe,ale pro otce a ten ať se staví třeba na hlavu jen já umím více s PC.Budu rád za každé užitečné info k tématu...Díky všem! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
robert75 Odesláno Duben 24, 2015 Sdílet Odesláno Duben 24, 2015 Az budes chytrejsi jak vse jde poprosil bych te o popis,rad bych to predelal.diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 Ta kostka je radar :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Září 20, 2015 Sdílet Odesláno Září 20, 2015 Já jsem vedle, četl, že na O3 je problém cokoliv dodělat, protože automobilka objednává online podle vinka takže vám objedná jen to co na autě máte. :-) Ale například Xenony už pár lidí dodělalo. Ale je to teď vše složitější. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Září 28, 2015 Sdílet Odesláno Září 28, 2015 Mi neříkej, že když přijdeš do autorizáku s kódem dílu, že Ti to neobjednají :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qvedo Odesláno Březen 22, 2016 Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 předělával jsem zadní obyč za RS i s výfukama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Březen 22, 2016 Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 Dneska to omrknu na vlastní oči :D. Možná bych ten difuzor dal do černý barvy ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qvedo Odesláno Březen 24, 2016 Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 Dneska to omrknu na vlastní oči :D. Možná bych ten difuzor dal do černý barvy ;) ;) černá je klasika z výroby co má každej ... takhle ten zadek je opticky větší a nižší než z černym 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Březen 25, 2016 Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 Jojo, je to něco jinyho a neokoukaného, takže paráda. Mě se to tam líbí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qvedo Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 jojo .. Jen přemýšlím jestli koncovky nechat chrom nebo je dat do cerne kdyz je to cele bile 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Březen 30, 2016 Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 Podle sebe bych je nechal v chromu. Bal bych se aby se černý koncovky jakoby opticky neztratily. Aby to nedělalo pocit prázdných děr v nárazníku. Můj názor ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.