Hank Moody Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 zdravim, tak davam i na tohle forum moji octavku=).... popis vozu: Skoda Octavia II combi, motor 1.9 TDI, 77 kw.. barva: zelena island metaliza vybava: elegance, plus zvyseny podvozek - paket pro spatne cesty, xenony, vyhrivany sedadla, a nejaky dalsi vychytavky...krom maxidotu a ovladani na volantu (coz mi celkem chybi) je tam vse=) 0 Quote Link to comment
Vladan Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Pekne vozitko. Barva je super ale vic mi sedi na "hecbeku" s 17" kolama. Jinak neni zas tolik okoukana a prave proto se my liby. 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 pěkný! :) ať slouží! ;) a napiš kolik máš km! 0 Quote Link to comment
Hank Moody Posted January 9, 2010 Author Share Posted January 9, 2010 diky=)..blizi se to pomalu k 80 tkm... 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 tahle kombinace v interiéru /světlá, tmavá/ vypadá zajímavě a k té zelené se docela hodí! ;) 0 Quote Link to comment
luky Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 čaukyy tak tě tu vítám.pěkny autičko tak hlavně at slouží ;) 0 Quote Link to comment
Lancelot Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Pěkné auto, ať slouží ;) Chtělo by to poklice ne? 0 Quote Link to comment
Recommended Posts