Přejít na obsah

Jindrousovo Octavia Combi L&K 1.8 TSI DSG 4x4

Doporučené příspěvky

Tak jsi se dočkal!!! Sledoval jsem tvé vlákno u sousedů, moc pěkně vybavené autíčko. Ať slouží! S motorem budeš víc než spokojen, nepropadni pokušení a pořádně to zajeď. Pak se ti to vyplatí.

Díky:-) Zajíždím pomalu na ECO a na NORMAL - SPORT ten jsem ještě nedával. Dneska jsem trošku přidal plyn na NORMAL a byl cítit zátah motoru, tak jsem zase plyn ubral radši :-) Jak jsi zajížděl ty?

Odkaz ke komentáři

Určitě ne na nejnižší otáčky. A samozřejmě ani nejvyšší. Prostě aby se motor pořád zlehka točil. A nejezdil jsem konstantní rychlostí, aby se otáčky měnily. Jinými slovy jsem velmi často řadil (nevím jestli máš manuál). Po 1000 km jsem to začínal občas točit i k 5000, ale jen velmi výjimečně a na krátko. Od 2500 už bez jakýchkoliv zábran.

Jinak jízdní režim na to nemá vliv, to ovlivňuje konkrétně u motoru jen rychlost akcelerace na tempomat. Hlavně zahřívat a vůbec netrápit studené. prostě zacházet s tím v rukavičkách. Postupně přidávat ty otáčky. Po 2500km už bez zábran a budeš spokojen.

To je má zkušenost. Někdo ti řekne, že se to má "učit" naplno už od začátku. Já nevím. Mou spotřebu znáš a výkon a sílu v tom motoru cítím. Zajel jsem to jak píšu.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak jsi se dočkal!!! Sledoval jsem tvé vlákno u sousedů, moc pěkně vybavené autíčko. Ať slouží! S motorem budeš víc než spokojen, nepropadni pokušení a pořádně to zajeď. Pak se ti to vyplatí.

Jak jsi to zajížděl? Já to ted nehoním, jezdím poklidně...DSG se mi zdá že řadí na ECO moc brzy tak jezdím spíš na NORMAL, režim SPORT jsem ještě nepoužil, mám najeto něco přes 500km...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...