mischicka Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Máte někdo bližší info, kdy zase budou v nabídce a co stojí za tím, že teď nejsou? Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Su pekne , no najprv ked mas moznost si nejake 19-stky kola pozicaj . Mal som extremy obute asi 2 tyzdne a bola to katastrofa.Vyzera to dobre , no vytrasies dusu. Na jar obuvam 245/40/18 z audi rs6. Skusil som teraz v jeseni a spokojmost. Odkaz ke komentáři
StanoCZ Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Nejsou z duvodu ze dodavatel nestiha vyrabet pozadovane mnozstvi. Kola jsou dostupna pouze pokud je ma nekdo na vozidle a kolo si poskodi napr. Odrenim o obrubnik atd. Tak na toto jsou kola skladem ale jako komplet je neprodaji. V nabidce nejsou uz od srpna Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 Su pekne , no najprv ked mas moznost si nejake 19-stky kola pozicaj . Mal som extremy obute asi 2 tyzdne a bola to katastrofa.Vyzera to dobre , no vytrasies dusu. Na jar obuvam 245/40/18 z audi rs6. Skusil som teraz v jeseni a spokojmost. Prodejce mne varoval, ale to stejné jsem slyšel než jsem si koupil OII RS na 18" a nakonec si je nemůžu vynachválit a když mám na zimu menší, jsem z toho nesvůj. Ale máš pravdu, bude to asi chtít svezení, abych si mohl udělat názor sám. Nejsou z duvodu ze dodavatel nestiha vyrabet pozadovane mnozstvi. Kola jsou dostupna pouze pokud je ma nekdo na vozidle a kolo si poskodi napr. Odrenim o obrubnik atd. Tak na toto jsou kola skladem ale jako komplet je neprodaji. V nabidce nejsou uz od srpna Díky za info. Volal jsem na škoda info linku, ale nic z toho, co píšeš a co mne zajímalo jsem se nedozvěděl. Odkaz ke komentáři
iphonik4 Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 Jsou jiz v nabidce:) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2015 Již je pozdě, auto už mám dva měsíce, ale stejně mi pořád leží v hlavě takže možná prodám 18" i s Potenzama a koupím 19" :-D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky