OCTAVIA I 2.0 85kw Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 Dobrý den, chtěl bych si svépomocí přečalounit loketní opěrku na černou koženku a ptám se je to vůbec možné? popř. jak na to, je ta loketka nějak zalisovaná? nebo se dá rozebrat, a jak tam přichytit tu koženku Děkuji za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 Ja to delal a de to musis zespodu vyndat ten plast hodne tenkymi sroubovacky a velice opatrne je to jen na zacvakavaci cudliky ktery se snadno ulomi. Mne se podarilo ulomit jen jeden ,pak sem jen po obvodu namaz lepidlem natah kozenku a prichitil kolikama na pradlo jeden vedle druheho a druhy den sem ziletkou oriz prebytky a nacvak sem ten plast spatky a hotovo. Ale je pakarna to rozebrat aby si neulomil ty pacicky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrnovakhr Odesláno Prosinec 6, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 Nic sloziteho sundal jsem puvodni loketku s calounenim a dal kozenkovou cernou , prodavaj to v celku tak pak jen cvaknes na ty kolicky tot vse , prace cca na 5 minut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OCTAVIA I 2.0 85kw Odesláno Prosinec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 A na kterém e-shopu to prodávají? co jsem tak prohledával tak jsem nic nenašel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrnovakhr Odesláno Prosinec 6, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 Zkus se stavit v autorizovanem servisu skodovky primo web nevim . ale nekde jsem ji sehnal ta puvodni latkova mela ulomene zavirani tak jsem vymenil za cernou kozenku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrnovakhr Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 Jeste me napadlo loketni operky vyrabej v Moste zkus firmu kontaktovat je to Grammer. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.