Přejít na obsah

Wazhův ZELENÁČ

Doporučené příspěvky

taky přidám můj kočárek....

tak v první řadě všem dík za chválu!!! níže se trošku rozepíšu, at máte odpovědi na otázky...

Na svět přišla 1997, do mých rukou se dostala ve výborném stavu roku 2005. Tehdy naježděno jen 80000km, což bylo skvělé po důchodcích. Je to 1.6 55kW Glx, plně v elektrice. Zprvu jsem s ní neměl žádný záměr, což se změnilo postupem času! První přišlo na řadu rádio a sériovku vystřídalo Hyundai na CD. Začal jsem se poohlížet po nějakých Alu a první přisly Borbet T 16", které po jedné sezoně vystřídaly současné 17" TSW obuté do MICHELIN Pilot 225/45. V motoru se zatím nic neodehrálo. Změnou prošla maska, jejíž plastová výplň byla nahazena tahokovem stejne jako mřížky v nárazníku. Interiér byl vylepšen o podsvícení interiéru zelenými diodami (děláno doma) a vyměnou gumových koberečků za stříbrné. Ještě byla vyměněna pěnová hlavice řadící páky za koženou. Pár věcí, jako anténa a podložky SPZ vyměněny za chromované. V zadu se odehrála výměna originlních lamp za bílé, k tomu se vzápětí přidala výměna propáleného výfuku za nový - Layting Duplex. To jest výčet toho, co se již odehrálo. A co bych rád v budoucnu??? Přední lampy vyměnit za LaK nebo devileyes(s tím i přední FACEnárazník), změnit podsvíce přístrojovky a ovládacích prvků, DVDradio a repro za současné komponenty,přečalounění interiéru popřípadě vyměnit za RS, nový lak, sportovní podvozet a zadní kotoučová náprava. A to by mohlo stačit!!! Je toho spousta, ale časem se to zvládnout dá.....

post-52-1263050888_thumb.jpg

post-52-1263050931_thumb.jpg

post-52-1263050959_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...