Přejít na obsah

Liberecký kraj

Frigo

Doporučené příspěvky

sutni: nafta možná patří do kamen, ale benzin je dobrej možná jen do zapalovače :) ;) mimochodem kolik máš průměrnou? já momentálně 4,5l a za litr dám o korunu dvě míň.

a nedáte si říct a nedáte....to se dělá dráždit kamaráda s přezouváním? ;)

Upraveno uživatelem MONTY350Z
Odkaz ke komentáři
sutni: nafta možná patří do kamen, ale benzin je dobrej možná jen do zapalovače ;) :o mimochodem kolik máš průměrnou? já momentálně 4,5l a za litr dám o korunu dvě míň.

a nedáte si říct a nedáte....to se dělá dráždit kamaráda s přezouváním? ;)

Jóó´jóó naftička je naftička pane a když se dá sehnat za 20kč je zlatá :)

Odkaz ke komentáři

Sterny...ty kryso :) a já ti to jídlo co si mi poslal nahoru na bar tak chválil a ty takhle na mě :P ...a vůbec kde ses flákal ve čtvrtek? se na vás jedu podívat a ty někde couráš :)

Živočicháři...se světlama jsem na tebe nezapomněl mám ty návrhy hotový jen to musim hodit do rozumný velikosti a šoupnu ti to do vlákna. s cenovkou nafty jsme na tom stejně Michale :o

jinak vy přezouváte a já aby mi nebylo smutno, že nemám kola, jsem si dopřál v pátek folie a dneska montim světla zadní :P

Odkaz ke komentáři
Sterny...ty kryso :) a já ti to jídlo co si mi poslal nahoru na bar tak chválil a ty takhle na mě :P ...a vůbec kde ses flákal ve čtvrtek? se na vás jedu podívat a ty někde couráš :)

Živočicháři...se světlama jsem na tebe nezapomněl mám ty návrhy hotový jen to musim hodit do rozumný velikosti a šoupnu ti to do vlákna. s cenovkou nafty jsme na tom stejně Michale :o

jinak vy přezouváte a já aby mi nebylo smutno, že nemám kola, jsem si dopřál v pátek folie a dneska montim světla zadní :P

Ty světla jsou lůůůůxus pane až bude namontěno tak prosím foto!!!

Odkaz ke komentáři

Láďo nebylo to náhodou úterý :) jestli jo tak to jsem byl ještě v práci :P

Ajinak dík za chválu toho jídla ale myslím si že na kuřecím steaku nejde nic zkazit :P

Jinak jsem myslel že se s těma foliema dohodneš se mnou a moji mámou :) ale to je každopádně na tobě co si vybereš :o , a jinak co chceš dělat s těma zadníma lampama?????

Odkaz ke komentáři

Živočich + Sterny: pánové oba jste vedle jak ta jedle z mrazíka...já byl totiž v praze ve čtvrtek :)

Sterny: folie byly akce "kulový blesk", protože cestou z prahy jsem zavolal na číslo který mi poslal známej a za ty peníze se rovnou objednal na pátek dopoledne. Jinak se světlama se dělá jen to, že zadní mám přestříkané celé do červena(ok zpátečka svítí růžově ale t mě nesere...stejně couvám minimálně :D ) Bohužel jsem se u levého světla zasekl na zarezlym šroubu a za zlatý prase ho nemůžu vyndat. Až bude přehozeno tak hodim fotky i s oknama...

Živočich: na výfuk se zeptám...včera jsem sice potkal známýho na diskotéce ale oba jsme byly ve stavu že by se nic nedomluvilo :( v úterý za nim jedu kvuli světlům a pár drobnostem tak si to dám do diáře abych nezapomněl :D jak budu něco vědět tak ti dám vědět

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...