Přejít na obsah

Liberecký kraj

Frigo

Doporučené příspěvky

funaki: zítra jedu do škodovky za kámošem pro díly tak se ti optam...nechává mi to levně :smich:

Taky bych chtěl mít takové kamarády , ale bohužel :-(

tak...aby se stihlo vybrat vhodné datum na sraz a mohlo dorazit co nejvíc lidi tak házim návrhy.

co takhle 6., 13, 20.4. to se snad musíme trefit aby nás bylo hodně ne?

13.4. OK mám volno , / 6 > N , 20 R / ,,hlavně napište kde se scházíte , ju ,, abych tam trefil za včasu .-)

Odkaz ke komentáři

stenly: už máš a ani to nevíš....stačí se ozvat. nebude to sice nejrychlejší ale bude a za dobrý peníze :D

tak jsem rád že se podařilo vybrat datum kdy nás bude konečně hodně.

takže ještě jednou .... 13.4. v 18:00 zapsat, zapamatovat...Pešíre jasný ne že nás budeš zase tahat na sraz o dva dny dřív :smich: ... s místem se ještě domluvíme včas ale jestli už bude otevřená střecha Nisy tak bych udělal jarní tam

Upraveno uživatelem MONTY350Z
Odkaz ke komentáři
stenly: už máš a ani to nevíš....stačí se ozvat. nebude to sice nejrychlejší ale bude a za dobrý peníze :D

Děkuji moc , potřeboval bych teď nějaké díly , ale to bych spíše napsal SOUKR.ZPRAVU , jen doufám , že to budu moc nějak opětovat , ale to si povíme PAK .

stenly: už máš a ani to nevíš....stačí se ozvat. nebude to sice nejrychlejší ale bude a za dobrý peníze :)

tak jsem rád že se podařilo vybrat datum kdy nás bude konečně hodně.

takže ještě jednou .... 13.4. v 18:00 zapsat, zapamatovat...Pešíre jasný ne že nás budeš zase tahat na sraz o dva dny dřív :smich: ... s místem se ještě domluvíme včas ale jestli už bude otevřená střecha Nisy tak bych udělal jarní tam

Na střechu u NISY bych snad trefil , byl jsem tam teď o víkendu , myslím v NISE .-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...